Felkod C0051010 visas när du försöker använda Kinect-sensorn

Problem

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker använda Kinect-sensorn:

USB bandwidth exceeded
C0051010

Detta kan innebära att du har överskridit USB-bandbredden för Xbox 360-konsolen och du kan ha för många USB-tillbehör anslutna till den.

Lösningar

För att lösa problemet testar du USB-tillbehören och tar loss dem från Xbox 360-konsolen.

• Xbox 360 E-konsol
  1. Stäng av Xbox 360-konsolen.
  2. Koppla bort Kinect-sensorn och eventuella USB-tillbehör från konsolen.
  3. Koppla in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.
    Viktigt! Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.
  4. Starta konsolen.
  5. Anslut USB-tillbehören ett i taget till konsolen för att se om problemet beror på tillbehören. Om meddelandet om USB-fel fortfarande visas kan du behöva minska antalet tillbehör som är anslutna till konsolen.
  • Xbox 360 S-konsol

1. Stäng av konsolen.
  2. Koppla bort Kinect-sensorn och eventuella USB-tillbehör från konsolen.
  3. Koppla in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.
    Viktigt! Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.
  4. Starta konsolen.
  5. Anslut USB-tillbehören ett i taget till konsolen för att se om problemet beror på tillbehören. Om meddelandet om USB-fel fortfarande visas kan du behöva minska antalet tillbehör som är anslutna till konsolen.
  • Xbox 360-konsol i originalutförande

1. Stäng av konsolen.
  2. Koppla bort Kinect-sensorn och eventuella USB-tillbehör från konsolen.
  3. Se till att strömsladden är ansluten till ett fungerande vägguttag.
  4. Se till att Kinect USB-kontakten är inkopplad på konsolens baksida.
  5. Starta konsolen.
  6. Anslut USB-tillbehören ett i taget till konsolen för att se om problemet beror på tillbehören. Om meddelandet om Kinect USB-fel fortfarande visas kan du behöva minska antalet tillbehör som är anslutna till konsolen.

Om du fortfarande har problem kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.

Reparations- eller garantifrågor? Se Xbox 360-garanti, -registrering och -reparation: Vanliga frågor.