Felkod C0051011 visas när du försöker använda Kinect-sensorn

Problem

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker använda Kinect-sensorn:

There's a USB connection problem.
C0051011

Detta kan innebära att du har för många USB-tillbehör anslutna till Xbox 360-konsolen eller att en USB-enhet inte fungerar som den ska.

Lösningar

För att lösa problemet testar du USB-tillbehören och tar bort eller ersätter dem om så behövs.

Xbox 360 E-konsol

1. Stäng av Xbox 360-konsolen.
  2. Koppla bort Kinect-sensorn och eventuella USB-tillbehör från konsolen.
  3. Koppla in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.
    Viktigt! Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.
  4. Starta konsolen.
  5. Anslut USB-tillbehören ett i taget till konsolen för att se om problemet beror på tillbehören. Om meddelandet om USB-fel fortfarande visas kan du behöva minska antalet tillbehör som är anslutna till konsolen.

Xbox 360 S-konsol

1. Stäng av konsolen.
  2. Koppla bort Kinect-sensorn och eventuella USB-tillbehör från konsolen.
  3. Koppla in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.
    Viktigt! Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.
  4. Starta konsolen.
  5. Anslut USB-tillbehören ett i taget till konsolen för att se om problemet beror på tillbehören.

Xbox 360-konsol i originalutförande

1. Stäng av konsolen.
  2. Koppla bort Kinect-sensorn och eventuella USB-tillbehör från konsolen.
  3. Se till att strömsladden är ansluten till ett fungerande vägguttag.
  4. Se till att Kinect USB-kontakten är inkopplad på konsolens baksida.
  5. Starta konsolen.
  6. Anslut USB-tillbehören ett i taget till konsolen för att se om problemet beror på tillbehören.

Om den här lösningen inte löste problemet går du till Online Service Center och klickar på Start request för att begära en reparation.

Reparations- eller garantifrågor? Se Xbox 360-garanti, -registrering och -reparation: Vanliga frågor.