Felet C0051207 visas när du försöker använda Kinect-sensorn

Problem

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker använda Kinect-sensorn:

Anslut en giltig sensor till konsolen
C0051207

Det här kan innebära att din Kinect-sensor inte är korrekt ansluten.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar.

• Se till att Kinect-sensorn är ordentligt inkopplad och försök igen.
    • Xbox 360 E-konsol
  1. Stäng av konsolen.
  2. Koppla bort sensorn från konsolen och koppla sedan in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.
    Viktigt! Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.
  3. Starta konsolen.
  • Xbox 360 S-konsol
  1. Stäng av konsolen.
  2. Koppla bort sensorn från konsolen och koppla sedan in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.
  3. Viktigt! Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.

4. Starta konsolen.
  • Xbox 360-konsol i originalutförande
  1. Stäng av konsolen.
  2. Se till att strömsladden är ansluten till ett fungerande vägguttag.
  3. Se till att USB-kontakten är inkopplad på konsolens baksida.
  4. Lampan finns nära mitten på delningskabeln och ska lysa grönt.

Lyser ingen grön lampa? Kontrollera att kabeln fungerar genom att koppla den till ett annat vägguttag.

1. Starta konsolen.