Använda din Kinect för Xbox 360 med TV-apparater med frontprojicering

Placera din Kinect-sensor

Den bästa placeringen för Kinect-sensorn är precis ovanför eller nedanför TV-skärmen, i linje med bildens mittpunkt. Kinect kan placeras var som helst 0,6–1,8 meter från golvet.

Kinect-kabeln är inte tillräckligt lång

Om sensorkabeln inte är tillräckligt lång kanske du måste flytta Xbox 360-konsolen eller använda en Microsoft-licensierad förlängningskabel.

Kinect-sensorkabeln är 2,7 meter lång, men du kan göra den längre med hjälp av en 3 meter lång förlängningskabel (säljs separat). Läs mer om Kinect-tillbehör.

Rumsbelysning för Kinect

Många TV-apparater med frontprojicering fungerar bäst i mörka rum, men Kinect-sensorn fungerar bäst i ett rum med stark, jämn belysning. Läs mer om belysning för Kinect.