Så här använder du Xbox 360 Play & Charge-kitet

Översikt

Den här artikeln beskriver hur du laddar Xbox 360 uppladdningsbart batteripaket med hjälp av Xbox 360 Play & Charge-kitet.

Lösningar

Ladda batteripaketet

Den här artikeln beskriver hur du laddar Xbox 360 uppladdningsbart batteripaket med hjälp av Xbox 360 Play & Charge-kitet.

Ladda batteripaket med hjälp av laddningskabeln

Du laddar batteripaketet med hjälp av laddningskabeln genom att följa dessa steg:

1. Tryck på fliken längst upp på R6-batteripaketet och ta bort det från handkontrollen genom att dra nedåt.
  2. Sätt in det uppladdningsbara batteripaketet i handkontrollens batterifack och tryck det på plats.

Obs! Du undviker att klämma fingrarna när du sätter i batteripaketet genom att bara trycka på batteripaketets plana yta.

3. Anslut laddningskabeln till uppladdningsporten på handkontrollens framsida.

Viktigt Anslut inte laddningskabeln utan att ha ett uppladdningsbart batteripaket eller R6-batteripaket installerat. Detta kan skada handkontrollen.

4. Anslut laddningskabeln till en handkontrollsport.
  5. Starta Xbox 360-konsolen.

Obs! Om du försöker följa dessa steg utan att slå på Xbox 360-konsolen kommer batteripaketet inte att laddas.

6. Du kan nu lämna Xbox 360-konsolen påslagen eller slå av den. I båda fallen lyser lampan på laddningskabeln rött som indikation på att batteriet laddas. Batteripaketet är fullt laddat när lampan växlar till grönt eller slocknar.

Obs! Om du vill slå av Xbox 360-konsolen men fortsätta ladda batteriet måste du stänga av konsolen via Dashboard:

1. Medan Xbox 360-konsolen fortfarande är påslagen trycker du på och håller ned Guide-knappen .
    2. En meny visas till höger på skärmen. Släpp Guide-knappen .
    3. Välj Stäng av konsolen och tryck sedan på A-knappen . Via dessa kommandon fortsätter konsolen att ladda det uppladdningsbara batteripaketet medan konsolen är i vänteläge.

Obs! Om du trycker på av/på-knappen på konsolens framsida eller slår av strömförsörjningen stoppas laddningen av batteripaketet.

Spela medan du laddar

Du kan fortsätta använda handkontrollen och spela på Xbox 360-konsolen medan den laddas. Hankontrollen fortsätter använda trådlösa signaler för spelandet när den är ansluten till laddningskabeln. Använd inte laddningskabeln utan att ha endera ett uppladdningsbart batteripaket eller R6-batteripaket på din trådlösa handkontroll.

Rengöra batteripaketet

Använd endast en torr trasa om du behöver rengöra batterikontakterna. Vatten eller kemikalier kan skada kontakterna.