Fel på ”högtalarvolym” eller ”kalibreringston”

Felsöka kalibreringsproblem med Kinect

Couldn't hear the calibration tone. (8AC8000B, 8AC8000C, 8AC8000D)

Kinect couldn't hear the whole calibration tone.

Your speaker volume is too loud. (809B1084)

Your speaker volume is too low. (809B1085)

Om något av dessa meddelanden visas betyder det att Kinect-sensormikrofonen har problem med att höra dig.

Om något av dessa felmeddelanden om Kinect-kalibreringstonen visas väljer du More Info så visas förslag på hur du kan åtgärda problemet. Efter att du har gjort de föreslagna ändringarna kör du testet igen genom att välja Try Again.

Om felmeddelandet om Kinect-kalibreringstonen fortfarande visas kontrollerar du att sensorn är rätt placerad. Läs mer.