I ett Xbox 360 Kinect-spel ombes du att logga in upprepade gånger

När du startar ett Kinect-aktiverat spel ombeds du att logga in på din spelarprofil och därefter återgår spelet till startskärmen och ber dig upprepade gånger att logga in. Detta problem uppstår om du använder en offlineprofil som inte är ansluten till Xbox Live.

Lösningar

• Anslut din Xbox 360-konsol till Xbox Live
    Du måste vara inloggad på ett Xbox Live-konto för att få tillgång till vissa Kinect-sensorfunktioner och din profil.
    Om detta inte löser problemet försöker du med nästa lösning.
  • Uppdatera konsolprogramvaran
    1. Sätt i en Kinect-spelskiva.
    2. Starta spelet från Xbox Dashboard.
    3. Om Xbox-konsolens programvara behöver uppdateras visas följande meddelande:
      Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.
    4. Välj Yes, Restart för att installera uppdateringen.
  • Konfigurera Kinect-ID för din offlineprofil
    För att undvika problemet kan du konfigurera Kinect-ID för din spelarprofil. Det gör du genom att följa anvisningarna för Kinect ID-konfiguration i avsnittet Automatisk inloggning med Kinect och sedan starta ett Kinect-kompatibelt spel. Använd Kinect-rörelser för att starta spelet och logga in i stället för att använda handkontrollen. (Om du använder handkontrollen under spelets gång kan samma problem fortfarande uppstå.)