Felmeddelanden när ingen lampa lyser på Kinect-sensorn för Xbox 360

Ett av följande felmeddelanden och koder visas när lampan på din Kinect-sensor för Xbox 360 inte tänds:

Sensorn är frånkopplad (C000009D)

För det här spelet krävs en Kinect-sensor (C000009D)

Kinect-sensorn är inte ansluten (C000009D)

Kinect är avstängd (8000000F)

Kinect-sensorn kopplades ur (C000020C)

Det kan innebära att Kinect-sensorn för Xbox 360 inte är rätt ansluten.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar. Om en lösning inte fungerar går du till nästa.

Lösning 1: Uppdatera Xbox 360-konsolprogramvaran

Gör så här:

1. Sätt i en Kinect-spelskiva.
  1. Starta spelet från Xbox Dashboard.
  2. Om Xbox-konsolens programvara behöver uppdateras visas följande meddelande:

Uppdatering krävs: En uppdatering har hittats. Du måste starta om konsolen om du vill använda uppdateringen.

3. Välj Ja. starta om för att installera uppdateringen.

Lösning 2: Kontrollera kablarna

Gör så här:

• Xbox 360 E-konsol
  1. Stäng av konsolen.
    Viktigt! Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.
  1. Koppla in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.
  2. Starta konsolen.
  • Xbox 360 S-konsol
  1. Stäng av konsolen.
    Viktigt! Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.
  1. Koppla in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.
  2. Starta konsolen.
  • Xbox 360-konsol i originalutförande
  1. Stäng av konsolen.
  2. Kontrollera att strömsladden är ansluten till ett fungerande vägguttag och att USB-kontakten är isatt på konsolens baksida.
  1. Lampan nära mitten på kabeln ska lysa grönt:
Lyser ingen grön lampa? Kontrollera att kabeln fungerar genom att koppla den till ett annat vägguttag. Om lampan fortfarande inte lyser grönt måste kabeln bytas ut. Du kan beställa en ersättningskabel från Xbox onlineservicecenter (logga in med ditt Microsoft-konto). Konsolregistrering kanske krävs.
  1. Starta konsolen.

Lösning 3: Startar Kinect-sensorn från inställningarna

Gör så här:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen, gå till Inställningar och välj sedan Systeminställningar.
  2. Välj Kinect-inställningar.
  3. Välj Kinect-sensor och sedan

Lösning 4: Begär en reparation

Om de föregående lösningarna inte åtgärdade problemet måste din Kinect-sensor repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.