Blinkande grön lampa på Kinect-sensor för Xbox 360

Översikt

Vanligtvis när du startar Xbox 360-konsolen blinkar lampan på den anslutna Kinect-sensorn grönt i upp till en minut. Följande meddelande kanske också visas på skärmen:

The sensor is starting up. Please stand by. (Sensorn startar. Vänta.)

Försök med följande om lampan på sensorn blinkar längre än 90 sekunder:

1. Starta om konsolen.
  2. Vänta i 90 sekunder.

Om sensorlampan inte börjar lysa grönt provar du att uppdatera konsolens programvara.

Uppdatera Xbox 360-konsolprogramvaran

1. Sätt i en Kinect-spelskiva.
  2. Starta spelet från Xbox Dashboard.
  3. Om konsolens programvara behöver uppdateras visas följande meddelande:

Update Required: An update has been found. Du måste starta om konsolen för att uppdateringen ska installeras.

4. Välj Yes, Restart för att installera uppdateringen.

Blinkar den gröna lampan fortfarande? Kontakta Xbox-supporten. Mer information finns i hjälpavsnittet längst ned på den här sidan.

Obs! Om du inte har en Kinect-spelskiva i närheten läser du Update your console software (Uppdatera konsolprogramvaran) för fler uppdateringsalternativ.