Tillbehör och reservdelar för Kinect för Xbox 360

Översikt

Följande tillbehör och reservdelar till Kinect för Xbox 360 finns hos Microsoft Store.

Obs! Tillbehör finns inte tillgängliga i alla länder eller regioner. Ett antal tillbehör som finns hos Microsoft Store i USA finns till exempel inte i andra länder eller regioner.

Förlängningskabel för Kinect Wi-Fi

Wi-Fi-förlängningskabeln för Kinect används för att ansluta en Xbox 360 trådlös nätverksadapter till en främre USB-port, så att Kinect-sensorn kan anslutas till Xbox 360-konsolens baksida. Den här kabeln behövs inte om du har en Xbox 360 S-konsol. Du kan beställa kabeln från Microsoft Store eller kontakta Xbox-supporten.

Strömförsörjning för Kinect-sensor

Kinect-sensorns strömförsörjning medföljde tidigare sensorn och behövs för att ansluta den till en Xbox 360-konsol i originalutförande. Du kan beställa kabeln från Microsoft Store eller kontakta Xbox-supporten.

Ersättningsspelskivor

Om du behöver ersätta Microsoft-spelskivor läser du Xbox 360 ersättning av spel.

Monteringsalternativ för Kinect

Kinect-sensorn är utformad för att placeras på en hylla ovanför eller under tv:n. Om du inte hittar någon bra plats för sensorn kan du läsa Monteringsalternativ för Kinect-sensor för Xbox 360 för att få tips om var den kan placeras.

Förlängningskabel för Kinect-sensor

Om Kinect-sensorns kabel inte är tillräckligt lång kan du använda den 3 meter långa Kinect-förlängningskabeln. Den här kabeln finns hos Microsoft Store.

Kinect-kalibreringskort

Kinect-kalibreringskortet är bara tillgängligt vid köp av Kinect Adventures-spelet.