Felet "The Kinect sensor needs an update" visas när du använder Kinect-sensorn för Xbox 360

Följande felmeddelande visas när du använder din Kinect-sensor för Xbox 360:

The Kinect sensor needs an update (C0050006)

Detta innebär att programvaran för Xbox 360-konsolen eller Kinect-sensorn behöver uppdateras.

Lösning

Starta om konsolen för att hämta uppdateringen.

Välj Yes för att ladda ned och installera programuppdateringen. Uppdateringen installeras automatiskt nästa gång du startar konsolen och ansluter till Xbox Live.

Om du inte har tillgång till Xbox Live sätter du in en Xbox Kinect-spelskiva i konsolen för att erhålla uppdateringen.