Felsök Kinect-inloggningsproblem på Xbox 360-konsolen

Om automatisk inloggning uteblir

Det går inte att logga in på din profil genom att vinka till Kinect-sensorn. Du löser problemet genom att konfigurera ditt Kinect-ID till automatisk inloggning. Du hittar mer information i avsnittet Automatisk inloggning med Kinect.

Om problemet kvarstår kontrollerar du att ditt spelområde och ansikte är väl upplyst och att ditt ansikte inte är skymt.

Om du är inloggad på fel profil

När du vinkar till Kinect blir du inloggad på någon annans profil. Försök åtgärda problemet med följande:

1. Inaktivera inloggning till Kinect-ID för din profil. Så här gör du:
    1. Gå till Settings-navet och välj System.
    2. Välj Profile.
    3. Välj Sign-In Preferences.
    4. Välj Off för Kinect-ID. Kinect-ID för din profil kommer tas bort.
  2. Konfigurera ditt Kinect-ID igen för automatisk inloggning. Du hittar mer information i avsnittet Automatisk inloggning med Kinect.
  3. Vinka åt Kinect för logga in på din profil.

Det tar lång tid att logga in

När du vinkar till Kinect dröjer det längre tid än väntat att logga in.

För att inloggningen ska gå fortare kan du göra något av följande:

• Kontrollera att ditt spelområde och ansikte är väl upplysta.
    • När du vinkat till Kinect vänder du dig mot Kinect-sensorn en stund. Vänd inte ryggen till och titta inte bort.