Kinect-justeringsfel

Felsökning

Om något av dessa meddelanden visas betyder det att Kinect-sensorn har svårt att se dig under ett Kinect-justeringstest.

Not enough light (809B1002)

Too much light (809B1003)

Body turned (809B1007)

No player detected (809B1008)

Head not detected (809B1009)

Too far left (809B1009)

Too far right (809B100D)

Lower body not detected (809B100E)

Om något av dessa felmeddelanden visas väljer du More Info (Mer information) så visas förslag på hur du kan åtgärda problemet. När du har gjort de föreslagna ändringarna kör du testet igen genom att välja Try Again (Försök igen).

Om felmeddelandet fortfarande visas kontrollerar du att sensorn är rätt placerad och att belysningen är tillräcklig.