Åtgärda felen "USB bandwidth exceeded" och "USB connection problem" med Kinect på Xbox 360

Ett av följande felmeddelanden visas när du försöker använda Kinect-sensorn för Xbox 360:

USB bandwidth exceeded. (C0051010)

There's a USB connection problem. (C0051011)

Lösningar

För att lösa de här problemen kan du prova att först koppla bort Kinect-sensorn och Xbox 360-konsolen och sedan koppla in dem igen. Gör så här:

• Xbox 360 E-konsol
  1. Stäng av konsolen.
  2. Koppla bort Kinect-sensorn och eventuella USB-tillbehör från konsolen.
  3. Koppla in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.
Viktigt! Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.
  1. Starta konsolen.
  2. Anslut USB-tillbehören ett i taget till konsolen för att se om problemet beror på tillbehören. Om meddelandet om USB-fel fortfarande visas kan du behöva minska antalet tillbehör som är anslutna till konsolen.
  • Xbox 360 S-konsol
  1. Stäng av konsolen.
  2. Koppla bort Kinect-sensorn och eventuella USB-tillbehör från konsolen.
  3. Koppla in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.
Viktigt! Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.
  1. Starta konsolen.
  2. Anslut USB-tillbehören ett i taget till konsolen för att se om problemet beror på tillbehören. Om meddelandet om USB-fel fortfarande visas kan du behöva minska antalet tillbehör som är anslutna till konsolen.
  • Xbox 360-konsol i originalutförande
  1. Stäng av konsolen.
  2. Koppla bort Kinect-sensorn och eventuella USB-tillbehör från konsolen.
  3. Kontrollera att strömsladden är ansluten till ett fungerande vägguttag och att USB-kontakten för Kinect är isatt på konsolens baksida.
  1. Starta konsolen.
  2. Anslut USB-tillbehören ett i taget till konsolen för att se om problemet beror på tillbehören. Om USB-felmeddelandet för Kinect fortfarande visas kan du behöva minska antalet tillbehör som är anslutna till konsolen.