Felet ”There's a problem with the microphone in your sensor” på Xbox 360

Problem

Följande felmeddelande visas på din Xbox 360-skärm:

There's a problem with the microphone in your sensor (8AC80008)

Det innebär att det är något problem med din Kinect-sensor.

Lösning

Kontrollera att sensorn är ordentligt inkopplad. Gör så här:

Xbox 360 S-konsol

1. Stäng av konsolen.
  2. Koppla bort sensorn från konsolen och koppla sedan in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.

Viktigt Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.
  3. Starta konsolen.

Xbox 360-konsol i originalutförande

1. Stäng av konsolen.
  2. Koppla bort Kinect-sensorn från konsolen.
  3. Se till att strömsladden är ansluten till ett fungerande vägguttag.
  4. Anslut USB-kontakten till USB-porten på konsolens baksida.
  5. Starta konsolen.

Om dessa åtgärder inte löser problemet måste sensorn repareras. Du påbörjar onlinereparationsproceduren genom att gå till devicesupport.microsoft.com.