Det uppladdningsbara batteripaketet laddas inte när det är anslutet till ditt Xbox 360 Play & Charge-kit

Xbox 360 uppladdningsbart batteripaket kanske inte laddas när du ansluter Xbox 360 Play & Charge-kit till Xbox 360 trådlös handkontroll. Det kan bero på följande anledningar:

• Batteriet kan inte laddas mer. (Gå till avsnittet Mer information.)
  • Det har uppstått ett problem med laddningskabeln.
  • Det har uppstått ett problem med batteriet.

Lösningar

Försök först fastställa vilken del av laddningssystemet som orsakar problemet:

• Xbox 360 trådlös handkontroll
    Kontrollera att handkontrollen fungerar genom att pröva att använda AA-batterier eller ett annat Xbox 360 uppladdningsbart batteripaket. Om handkontrollen fungerar med andra batterier så beror problemet inte på handkontrollen.
  • Xbox 360 Play & Charge-kabeln
    Om du har en annan Play & Charge-kabel kan du försöka ansluta den och ladda batteriet. Om batteriet laddas som det ska med en annan laddningskabel betyder det att den ursprungliga laddningskabeln inte fungerar.
  • Det uppladdningsbara batteriet
    Rengör de fyra guldkontakterna på Xbox 360:s uppladdningsbara batteripaket och på Xbox 360 trådlösa handkontroll med en bomullstrasa och rengöringssprit. Du kan också pröva ett annat Xbox uppladdningsbart batteripaket med laddningskabeln. Om det andra batteriet laddas som det ska betyder det att ditt batteri inte fungerar.

När du lokaliserat orsaken till problemet byter du ut den trasiga delen.

Mer information

Uppladdningsbara batterier kan förbrukas. Hur länge ett uppladdningsbart batteri håller beror på hur ofta du använder batteriet och hur ofta du laddar det. Om du använder batteriet ofta håller det inte lika länge som om du använder det mer sällan.