Monteringsalternativ för Kinect-sensor för Xbox 360

Lösningar

Kinect-sensorn är utformad för att placeras på en hylla ovanför eller under TV:n. Om du inte hittar någon bra plats för sensorn finns det några tillbehör som kan underlätta:

TV-montering av Kinect

Med Kinect TV-monteringssatsen kan du koppla fast sensorn ovanpå de flesta platt-TV eller plattskärmar. Det går att använda den på skärmar upp till 60 tum.

Väggmontering av Kinect

Använd Kinect-väggmonteringssatsen om du vill sätta upp sensorn på väggen ovanför TV:n.

Golvställ till Kinect

Du kan montera Kinect-sensorn på detta 60 cm höga Kinect-golvställ.

TV-monteringsklämma för Kinect

Använd TV-monteringsklämman för Kinect för att montera Kinect-sensorn ovanpå din platt-TV,

Förlängningskabel till Kinect

Om sensorkabeln inte är tillräckligt lång kan du använda en förlängningskabel som förlänger Kinect-kabeln med 3 meter.