Konfigurera och använda Xbox 360 Chatpad

Skicka textmeddelanden från din konsol

Det är enkelt att chatta med dina kompisar på Xbox Live när du använder Xbox 360 Chatpad.

Koppla en chatpad till en Xbox 360-handkontroll så att du snabbt kan skicka textmeddelanden och skriva text.

Ansluta Xbox 360 Chatpad till en handkontroll

Konfigurationen är enkel. Börja med att ansluta handkontrollen.

Obs!

• Xbox 360 Chatpad kan bara användas för trådbundna eller trådlösa Xbox 360-handkontroller.
  • Chatpad kan inte användas på en handkontroll som är ansluten till en dator.
  • Innan du ansluter Chatpad till handkontrollen kontrollerar du att Xbox 360-konsolen är uppdaterad genom att ansluta till Xbox Live.
  • Se till att stänga av handkontrollen innan du ansluter Chatpad så att du inte kommer åt någon knapp av misstag.

Ansluta Xbox 360 Chatpad till en handkontroll

1. Vänd handkontrollen och Xbox 360 Chatpad upp och ned. Båda ska peka uppåt men vara upp- och nedvända. (Se bilden i det här avsnittet.)
  2. Håll handkontrollen med båda händerna och passa in Chatpad med handkontrollen. Kontaktpluggen (metallsprinten) på Chatpad ska vara i linje med handkontrollens expansionsport (det lilla hålet).
  3. Tryck fast din chatpad på handkontrollen med ett jämnt tryck med pekfingrarna tills de sitter ihop. Du kommer att höra ett klickande ljud när chatpad är på plats och det ska inte finnas några springor mellan chatpad och handkontrollen.

Obs! Om du har anslutit Chatpad till handkontrollen på ett korrekt sätt kommer den vita bakgrundsbelysningen på Chatpad tändas när du sätter på handkontrollen och trycker på valfri knapp. Om det inte inträffar beror det på att du inte anslutit Chatpad på korrekt sätt. Koppla ur handkontrollen och försök igen. Kontrollera att piggarna på Chatpad är i linje med hålen på handkontrollen och tryck försiktigt men bestämt ihop Chatpad med handkontrollen tills de klickar samman.

Ansluta Xbox 360 Chatpad till ett headset

Du kan koppla in det trådbundna headsetet till Xbox 360 i Chatpad. Koppla in headsetet till 2,5 mm-ljudingången på Chatpad.

Mer information hittar du i Ansluta ett headset till Xbox 360-konsolen.

Använda Xbox 360 Chatpad

Obs! Mer information om hur du använder Chatpad finns i Handbok för Xbox 360 Chatpad.

Några tips som hjälper dig att komma igång …

• Alla tecken på Chatpad är gemener. Tryck på SKIFT om du vill skriva med versaler.

• Tryck på knappen Messenger för att snabbt nå kompisar.

• Tangenterna har bakgrundsbelysning så att du kan skriva i mörker.