Använda överföringskabeln för Xbox 360-hårddisken

Se hur du överför innehåll

Om du har köpt en ny Xbox 360-konsol kan du överföra allt – spel, videoklipp, musik, sparade spel, gamertags och till och med dina svårvunna achievements – till den nya konsolen.

Obs! Om du endast vill flytta en liten del av innehållet (32 GB eller mindre) använder du en USB-lagringsenhet för att flytta innehållet till din nya konsol. Läs mer om hur du använder en USB-lagringsenhet.

Du kan köpa överföringskabeln för Xbox 360 online från Microsoft Store eller från din lokala spelåterförsäljare.

picture

Viktigt! Använd endast överföringskabeln för Xbox 360 för att flytta innehåll. Microsoft licensierar, stöder eller garanterar inte funktionen för kablar från andra tillverkare.

Om du vill överföra innehåll till din nya konsol behöver du överföringskabeln och den senaste konsolprogramvaran. Det enklaste sättet att uppdatera konsolprogramvaran är att ansluta till Xbox Live. Lär dig hur du uppdaterar konsolprogramvaran.

När du har den senaste konsolprogramvaran och en överföringskabel för Xbox 360 kan du överföra innehåll. Du kan använda överföringskabeln för Xbox 360 för att överföra innehåll mellan två Xbox 360-hårddiskar (Xbox 360 S-hårddiskar eller hårddiskar för Xbox 360 i originalutförande).

Överföra innehåll till en annan konsol

Så här använder du överföringskabeln för Xbox 360-hårddisken

1. Stäng av båda konsolerna.
  2. Ta bort hårddisken från din gamla Xbox 360-konsol. Lär dig hur du tar bort en konsols hårddisk.
  3. Anslut överföringskabeln till hårddisken och sätt i den andra änden i en USB-port på målkonsolen (enligt bild nedan).
  4. När kabeln är ansluten i båda ändarna kan du börja överföra.

Xbox 360 S- och Xbox 360 E-hårddisk
picture
Hårddisk för Xbox 360-konsol i originalutförande
picture
  1. Starta din nya konsol. Om du har den senaste konsolprogramvaran installerad visas följande meddelande:
picture
  1. Välj Yes, transfer to console.
picture
  1. Välj Start om du vill börja överföra innehåll.

Överföringen kan ta flera timmar, beroende på hur mycket innehåll som finns lagrat på din gamla hårddisk. När överföringen är klar loggar du in på Xbox Live och börjar använda din nya Xbox 360-konsol.

Innehållslicenser

Visst innehåll kan fortfarande vara kopplat till din gamla Xbox 360-konsol även efter att du har överfört innehållet till den nya konsolen. Ingen fara. Du kan fortfarande spela upp innehållet på din nya konsol så länge du är inloggad på Xbox Live med den gamertag som du använde när du köpte innehållet.

Om du vill använda allt det överförda innehållet utan att logga in på Xbox Live eller med en annan gamertag måste du dock överföra innehållslicenserna till den nya konsolen. Gör så här:

1. Logga in på Xbox Live med den gamertag som du använde för att köpa innehållet.
  2. Gå till settings och välj sedan Account.
picture
  1. Under Your Billing Options väljer du License Transfer.
  2. Överför innehållslicenserna genom att följa anvisningarna.