Xbox 360-lagring

Översikt

Läs mer om Xbox 360-lagringsenheter och alternativ för lagring och flyttning av Xbox 360-innehåll. Du kan lagra och flytta innehåll mellan konsoler med hjälp av följande tillbehör.

Xbox 360-hårddisk

Anslut en Xbox 360-hårddisk om du vill öka konsolens lagringskapacitet.

Hårddisk för Xbox 360 E- och 360 S-konsoler Hårddisk för Xbox 360-konsol i originalutförande
picture picture

Överföringskabel för Xbox 360-hårddisk

Du kan använda Xbox 360-överföringskabeln om du vill överföra innehåll till en ny konsol. Mer information om det här finns i Använd en överföringskabel för Xbox 360-hårddisken. Du kan även titta på följande video.

Så här använder du överföringskabeln för Xbox 360-hårddisken

picture

Använd den här överföringskabeln för att överföra innehåll mellan två Xbox 360-hårddiskar (en Xbox 360 S-hårddisk eller en hårddisk för Xbox 360 i originalutförande).

eller

picture

Den här äldre överföringskabeln kan överföra innehåll från en hårddisk för Xbox 360 i originalutförande till vilken Xbox 360-konsol som helst.

Xbox 360 USB-flashminne

Lagra eller flytta upp till 16 GB innehåll med Xbox 360 USB-flashminnet från SanDisk (förkonfigurerat).

picture

Detta är kompatibelt med både Xbox 360 S-konsolen och Xbox 360-konsolen i originalutförande.

Obs! Du kan använda ett annat USB-flashminne för att lagra innehåll upp till 32 GB. Konfigurera dessa flashenheter som minnesenheter som kan fungera med Xbox 360. Du kan läsa mer om hur du formaterar en USB-flashenhet för en Xbox 360-konsol i artikeln Stöd för USB-flashminne för Xbox 360.

Xbox 360-minnesenhet (endast Xbox 360-konsolen i originalutförande)

picture

Lagra eller flytta upp till 512 MB innehåll.

Innehåll som stöds

I tabellen nedan beskrivs vilka typer av innehåll som kan lagras på en hårddisk, ett USB-flashminne och en Xbox 360-minnesenhet.

Typ av innehåll Xbox 360-hårddiskar USB-flashminne Xbox 360-minnesenhet
Xbox-speldata x x x
Teman, ikoner, avatarartiklar, spelinnehåll, demonstrationer och trailers x x x
Arkadtitlar x x x
Facebook- och Twitter-sidor x x x
Xbox 360-spel x x x
Xbox 360-spel på begäran x x x
Filmer x x
Musikfiler (MP3, .wma) x
Spel för Xbox i originalutförande x

Formatera en lagringsenhet

Viktigt! När du formaterar en lagringsenhet raderas all information på enheten. Informationen kan inte återställas. Försäkra dig om att du inte vill behålla informationen som lagras på enheten, eller säkerhetskopiera informationen till en annan enhet innan du går vidare.

Så här formaterar du en lagringsenhet

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen, gå till Settings och välj sedan System Settings.
  2. Välj Storage eller Memory.
  3. Välj lagringsenheten som du vill formatera och tryck på Y-knappen på handkontrollen.
  4. Välj Format (Formatera). Följande meddelande visas:
    This will delete all content on this device. Do you wish to continue?
  5. Välj Yes om du vill formatera lagringsenheten.
  6. Om du uppmanas att ange serienumret för konsolen gör du det och väljer Done. Avsikten med det här steget är att undvika oavsiktlig formatering.

Konsolens serienummer finns på baksidan av konsolen och bakom den ovala luckan på konsolens framsida.

Serienumrets placering på Xbox 360 E-konsolen
picture
Serienumrets placering på Xbox 360 S-konsolen Serienumrets placering, Xbox 360 S-konsolen
picture picture

Byta namn på lagringsenheten

Du kan byta namn på en Xbox 360-hårddisk, en Xbox 360-minnesenhet eller ett USB-flashminne.

Så här byter du namn på en lagringsenhet:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen, gå till Settings och välj sedan System Settings.
  2. Välj Storage (Lagring) eller Memory (Minne).
  3. Välj lagringsenheten som du vill byta namn på och tryck på Y på handkontrollen.
  4. Välj Rename (Byt namn).
  5. Skriv namnet på lagringsenheten med tangentbordet på skärmen.

Obs! Namnet på lagringsenheten får innehålla högst 26 tecken.