Förlängningskablar och USB-nav med Kinect-sensorn för Xbox 360

Ansluta sensorn

Kinect-sensorkabeln ska anslutas direkt till Xbox 360-konsolens baksida. Anslut inte Kinect-sensorn till konsolen med hjälp av ett USB-nav eller en USB-förlängningskabel. Se Konfiguration av Kinect på Xbox 360.

Om sensorkabeln inte är tillräckligt lång kan du använda en Microsoft-licensierad förlängningskabel.

Använda en trådlös nätverksadapter med Xbox 360-konsol i originalutförande

En Xbox 360-konsol i originalutförande visas med en kabel som går från en USB-port framtill på höger sida till en trådlös adapter ansluten baktill på höger sida.

Så här använder du en trådlös adapter om du har en Kinect-sensor:

1. Anslut den trådlösa adaptern till konsolens baksida.
  2. Anslut den trådlösa adapterkabeln till förlängningskabeln.
  3. Koppla in förlängningskabeln i en USB-port på konsolens framsida.

Den här kabeln medföljer de flesta Kinect-sensorer. Du kan beställa en förlängningskabel för Xbox 360 Kinect.

Använda en Xbox 360 HD DVD-spelare

Koppla bort Xbox 360 HD DVD-spelaren från Xbox 360-konsolens baksida, och koppla sedan in den i en USB-port på konsolens framsida.

Koppla inte in Kinect-sensorkabeln på Xbox 360 HD DVD-spelarens baksida.