Stöd för USB-flashminne för Xbox 360

Ett USB-flashminne är ett bra sätt att överföra sparade spel eller gamertags till en annan konsol. Med den senaste konsolprogramvaran kan du dock lagra dina sparade spel i molnet och ladda ned din profil till vilken konsol som helst. Information om de här nya funktionerna finns i Lagra sparade spel i molnet och Ladda ned Xbox Live-profilen till en annan Xbox 360-konsol eller ladda ned den igen.

Obs! Du kan använda ett USB-flashminne för att flytta 32 GB av innehållet till en annan konsol. Om du behöver flytta mer än 32 GB av innehållet läser du Använda överföringskabel för Xbox 360-hårddisk.

I tabellen nedan hittar du de typer av innehåll som kan lagras på olika typer av Xbox-lagringsenheter.

Xbox-innehåll

Xbox
360-hårddisk

USB-minnesenhet

Xbox 360-minnesenhet

Xbox-speldata

Ja

Ja

Ja

Teman, ikoner, avatarartiklar, spelinnehåll, demonstrationer och trailers

Ja

Ja

Ja

Arkadtitlar

Ja

Ja

Ja

Facebook- och Twitter-sidor

Ja

Ja

Ja

Xbox 360-spel

Ja

Ja

Ja

Xbox 360-spel på begäran

Ja

Ja

Ja

Filmer

Ja

Ja

Nej

Musikfiler (MP3, WMA)

Ja

Nej

Nej

Spel för Xbox i originalutförande

Ja

Nej

Nej

Vanliga frågor

Mitt USB-flashminne fungerar bra med min Xbox, men inte med min dator

När du formaterar ett USB-flashminne till maximal storlek för användning med Xbox 360 kan din dator inte läsa den anpassade mappen på Xbox 360 och inte heller se de filer som sparats i den mappen. Den visas som en privat mapp med namnet “Xbox 360” på USB-flashminnet.

Blir jag avstängd från Xbox Live om jag använder ett USB-flashminne på min Xbox 360?

Nej. Faktum är att vi uppmuntrar dig att använda någon form av extern lagring, till exempel ett USB-flashminne, för dina speldata.

Hur lägger jag till mer utrymme på ett USB-flashminne som jag har formaterat med en anpassad liten mapp enbart för Xbox 360?

Du måste formatera om USB-flashminnet för att göra mappen större eller formatera enheten till maximal storlek, 32 GB. Mer information om hur du formaterar ditt USB-flashminne finns i Använda USB-flashminne med Xbox 360.

Mitt USB-flashminne visas inte alls.

Har enheten konfigurerats ännu?

• Det här är första gången jag använder USB-flashminnet
    Ditt USB-flashminne kanske inte har rätt format. Sätt in det i din dator, öppna Den här datorn, högerklicka på USB-flashminnet och välj “Formatera”. Formatera USB-flashminnet till FAT32. Se till att spara eventuella filer eftersom formateringen kommer att radera alla data som finns på USB-flashminnet.
  • Jag har redan konfigurerat det
    Prova att sätta in USB-flashminnet efter att konsolen startats och se om det visas. Det här är ett mycket ovanligt problem, men vi är medvetna om det och arbetar på att lösa det. Tills det är löst ska du tänka på att sätta in USB-flashminnet efter start.

Mitt USB-flashminne avkonfigurerades av sig självt

Om ditt USB-flashminne plötsligt saknar data eller har återgått till förkonfigurerat läge kanske det inte längre uppfyller alla kraven för användning med Xbox 360-konsolen. Om du fick ett varningsmeddelande under konfigurationen ska du skaffa ett USB-flashminne som bättre uppfyller kraven för användning med konsolen.

Om du vill ge USB-flashminnet en andra chans formaterar du det till FAT32 igen på datorn och sedan provar du konfigurationsprocessen igen. Se till att dina filer finns sparade på konsolen också, ifall du får problem igen.

Varför stöder Xbox 360 endast 32 GB med USB-lagring?

Ett lagringsutrymme på 32 GB på USB-flashminnen är en enorm ökning jämfört med fabrikskonfigurationen av Xbox 360-minnesenheten. Om du behöver ytterligare lagringsutrymme bör du skaffa en Xbox 360-hårddisk. Se Xbox 360-lagring för mer information.

Varför finns det inte totalt 32 GB tillgängligt lagringsutrymme på min USB-enhet?

Xbox 360 reserverar 512 MB av lagringsutrymmet för systemanvändning.

Vilka andra lagringsalternativ finns det?

Xbox 360-hårdisk på 320 GB är det bästa alternativet för mediefantaster. Då har du 320 GB utrymme för spel, TV-serier och filmer i HD, spel på begäran, speldemon och speltillägg, musik och mycket mera. För vissa spel krävs fortfarande en hårddisk för att spela systemlänkspel eller spel för flera spelare på Xbox Live. Vi rekommenderar att du använder en hårddisk vid spel med flera spelare.

Vad säger andra användare om dessa ämnen?

Om du vill se vad andra användare säger om dessa ämnen eller ställa egna frågor går du till våra Xbox-supportforum och tittar på följande konversationer:

Observera att innehållet på Xbox-supportforumen endast finns på engelska. Du kan översätta innehållet på Xbox-supportforumen till annat språk genom att klistra in webbadressen i ett webbaserat översättningsverktyg, till exempel Bing Translator.