Använda USB-flashminne med Xbox 360

Använda ett USB-flashminne för lagring av Xbox-innehåll

Du kan formatera och använda ett USB-flashminne som Xbox 360-lagringsenhet och lagra upp till 2 TB.

Obs! Om enheten är formaterad i Windows med FAT16 eller NTFS kanske du kan formatera om den i Windows med FAT32. Macintosh- och Linux-format fungerar inte.

Minimikrav för USB

Om du vill använda ett USB-flashminne med Xbox 360-konsolen måste det uppfylla följande krav:

• Minst 1 GB lagringskapacitet
  • Filsystemformatet Windows FAT32

Obs! Om enheten är formaterad i Windows med FAT16 eller NTFS kanske du kan formatera om den i Windows med FAT32. Macintosh- och Linux-format fungerar inte.

Varning! Om du använder ett USB-flashminne som inte uppfyller de lägsta prestandakraven kan det påverka konsolens prestanda rejält.

Formatera ett USB-flashminne

Innan du formaterar ett USB-flashminne som en Xbox-lagringsenhet kontrollerar du att du har den senaste uppdateringen av konsolprogramvaran. Se Så här får du en ny Xbox 360-uppdatering.

Du kan formatera upp till 2 TB av lagringsutrymmet på USB-flashminnet för Xbox-lagring.

Obs! Om meddelandet ”Kan inte konfigurera” visas betyder det att USB-flashminnet inte uppfyller minimikraven för USB.

Följ de här anvisningarna om du vill formatera ett USB-flashminne:

1. Sätt in USB-flashminnet i en USB-port på framsidan av konsolen.
  2. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
En bild på en hand som håller i en Xbox 360-handkontroll, med ett finger som sträcks ut för att trycka på Guide-knappen i mitten.
  1. Välj settings och sedan Systeminställningar.
  2. Välj Lagring eller Memory.
Skärmen Systeminställningar, med alternativet Lagring markerat
  1. Välj USB-lagringsenhet.
Skärmen Lagringsenheter, med
  1. Välj antingen Konfigurera nu eller Anpassa för att formatera USB-flashminnet för Xbox-innehåll.

Obs! Om det inte finns minst 1 GB ledigt utrymme på USB-flashminnet är alternativen på den här skärmen inte tillgängliga. I så fall måste du använda ett annat USB-flashminne.

Skärmen
  • Konfigurera nu: Raderar USB-flashminnet och konfigurerar 2 TB för Xbox-lagring. Välj Konfigurera nu och bekräfta sedan att du vill ta bort alla data på USB-flashminnet.
  • Anpassa: Konfigurerar en del av USB-flashminnet (upp till 2 TB)
  1. Välj Anpassa.
  2. Flytta skjutreglaget Reserverat utrymme för att välja hur mycket utrymme som ska användas för Xbox-lagring.
    Obs! 512 MB är reserverat för systemanvändning.
En exempelskärm för
  1. Välj Konfigurera.
  2. Konsolen testar USB-flashminnet för att kontrollera att det fungerar med konsolen. Om USB-flashminnet klarar testet kan du använda det.

Obs! Om du använder ett USB-flashminne med lägre hastighet än den rekommenderade kan spelets prestanda och kvalitet påverkas. Om du vill avbryta och försöka med ett annat USB-flashminne väljer du Avbryt.

3. USB-flashminnet är klart att användas och visas som en USB-lagringsenhet under USB-lagringsenhet.
Skärmen Lagringsenheter, med

Du kan nu använda ditt USB-flashminne som vilken Xbox-lagringsenhet som helst. Mer information om hur du kopierar och flyttar innehåll mellan lagringsenheter finns i Kopiera, flytta eller ta bort sparade spel, profiler och avatarartiklar på Xbox. Du kan endast sätta in två USB-flashminnen samtidigt i Xbox 360-konsolen.

Obs! Information som lagras av Xbox 360-konsolen på ett USB-flashminne kan inte visas eller användas på en dator.

Vad säger andra användare om dessa ämnen?

Om du vill se vad andra användare säger om dessa ämnen eller ställa egna frågor går du till våra Xbox-supportforum och läser följande konversationer:

Observera att innehållet på Xbox-supportforumen endast finns på engelska. Du kan översätta innehållet på Xbox-supportforumen till ett annat språk genom att klistra in webbadressen i ett översättningsverktyg online, till exempel Bing Translator.