Hjälp för 8tracks-appen på Xbox 360

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om 8tracks-appen inte fungerar som den ska i konsolen kanske du har ett problem med anslutningen. Se Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live.

Ljudproblem för Xbox 360

Om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god ljudkvalitet, se Ljud- eller bildproblem för Xbox 360.

8tracks-appen svarar inte

Om 8tracks-appen inte svarar tar du bort den och installerar om den. Så här gör du:

1. Öppna Inställningar från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj den primära lagringsenheten.
  4. Välj Games and Apps.
  5. Hitta och välj de saker om refererar till ”8tracks”.
  6. Välj Delete.
  7. Gå tillbaka till Xbox Dashboard.
  8. Gå till apps och sedan till Browse Apps eller Search Apps.
  9. Bläddra eller sök efter 8tracks-appen och markera den.
  10. Välj Confirm Download för att ladda ned och installera appen.

Kontakta Xbox-supporten om appen ändå inte svarar.

Felmeddelanden

När du försöker använda 8tracks-appen kan du få följande felmeddelande:

Sorry, the 8tracks server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.

Försök åtgärda felet med följande:

• Gå till Service Status och kontrollera om det finns några aktuella problem med Xbox Live eller 8tracks-appen.
  • Om det inte finns några rapporterade problem, men felet uppstår igen när du försöker starta 8tracks-appen eller komma åt innehåll i appen, väntar du i ca en minut och startar sedan om appen.
  • Om du ändå får samma fel tar du bort och installerar om 8tracks-appen.

Om felmeddelandet fortfarande visas kontaktar du Xbox-supporten.