Hjälp för Xbox Live-appar på Xbox 360

På den här sidan

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om Xbox Live-appen inte fungerar som den ska på konsolen kanske du har ett problem med anslutningen. Se Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live.

Ljud- eller videoproblem för Xbox 360

Om bild- eller ljudkvaliteten på din Xbox 360-konsol inte är tillräckligt god läser du Support för ljud och bild på Xbox 360-konsol.

Om appen inte svarar

Om Xbox Live-appen inte svarar tar du bort och installerar om den. Så här gör du:

1. Från Xbox Dashboard går du till inställningar och väljer System.
  2. Välj Lagringsutrymme.
  3. Välj den primära lagringsenheten.
  4. Välj Games and Apps.
  5. Leta reda på och markera appen. Tryck på Y-knappen  så att Spelalternativ visas.
  6. Välj Delete och bekräfta sedan att du vill ta bort alla objekt som hör till appen.
  7. Gå tillbaka till Dashboard.
  8. Gå till apps och sedan till Browse Apps eller Search Apps.
  9. Bläddra eller sök efter appen och markera den.
  10. Välj Nedladdning och sedan Bekräfta köp för att ladda ned och installera appen.

Om du får ett felmeddelande

Om du får ett felmeddelande vid användning av en app kan det ibland bara vara ett tillfälligt fel. Försök med detta:

• Kontrollera status för appen.
  • Om appen är igång väntar du ca en minut och försöker sedan använda appen igen.

Om ingen av dessa lösningar åtgärdar problemet tittar du efter appspecifik information på Support för Xbox 360-appar.

Felsöka Xbox-appar på din Windows 8-dator

Felsöka SmartGlass

Med SmartGlass kan du ansluta din dator och dina mobila enheter till Xbox-konsolen. Om du har problem med SmartGlass läser du om felsökning av vanliga anslutnings- och prestandaproblem, inklusive problem med bärbara enheter, i Åtgärda anslutnings- och prestandaproblem för SmartGlass på mobila enheter.