Konfigurera en Xbox Live-app

Om du vill använda en Xbox Live-app på din konsol behöver du följande:

• Vara inloggad på ditt Xbox Live-konto.
    Obs! Du behöver ett guldmedlemskap (betalat) för att komma åt en del av innehållet och funktionerna. Mer information hittar du i Vanliga frågor och svar om Xbox Live Guld-ändringar.
  • Minst 75 MB ledigt utrymme på din Xbox 360-konsol eller på en ansluten minnesenhet.

Ladda ned Xbox Live-appen

1. Logga in från konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Apps och välj Browse Apps.
  3. Bläddra och välj den app som du vill ha. Appen kommer laddas ned och starta automatiskt.

Om du vill starta Xbox Live-appen vid ett senare tillfälle går du till Apps och väljer appen.

Har du fortfarande problem?

Om anvisningarna inte fungerar kan det hända att din app behöver mer specifika installationsanvisningar. För mer information söker du efter den specifika appen på Apps.