Konfigurera och felsöka Xbox Live-appar

Vill du testa några nya spel på din Xbox-konsol? Eller titta på filmer, surfa på nätet eller hålla kontakten med kompisar? Lär dig hur du hittar och laddar ned appar för dessa saker på Xbox 360. Lär dig också hur felsöker Xbox Live-appar på din konsol, dator eller bärbara enhet.

Hitta och ladda ned appar på din Xbox-konsol

Hitta appar för din Xbox

Välj bland dussintals appar som du kan ladda ned till Xbox-konsolen. Vissa kräver ett Xbox Live-guldmedlemskap medan andra fungerar med ett kostnadsfritt Xbox Live-medlemskap. De flesta tar bara några minuter att installera. Välj bland musikappar, spel, filmer och TV-program, fitness, sport med mera.

Obs! Vissa appar kräver en ytterligare prenumeration för den appens tjänst.

picture

Felsöka Xbox Live-appar på Xbox 360

Ta reda på hur du löser problem som kan uppstå med Xbox Live-appar på Xbox 360-konsolen.

Felsöka Xbox-appar på din Windows 8-dator

Har du problem med en Xbox-app på din Windows 8-dator? Lär dig hur du felsöker och åtgärdar vanliga problem.

picture

Med SmartGlass kan du ansluta till Xbox-konsolen. Om du har ett problem med SmartGlass kan du läsa här hur du felsöker vanliga anslutnings- och prestandaproblem.

Åtgärda anslutnings- och prestandaproblem för SmartGlass på mobila enheter

Med SmartGlass kan du också ansluta dina mobila enheter till Xbox-konsolen. Lär dig hur du felsöker vanliga anslutnings- och prestandaproblem som kan uppstå med SmartGlass på dina bärbara enheter.