Felsöka problem med Channel 9-appen

Översikt

I den här artikeln beskrivs hur du löser problem med Channel 9-appen på Xbox 360.

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om Channel 9-appen inte fungerar som den ska på konsolen, kan det vara ett problem med anslutningen. Se Lösning för låga prestanda i Xbox Live.

Ljud- eller videoproblem för Xbox 360

Om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet, se Ljud- eller bildproblem för Xbox 360.

Channel 9-appen svarar inte

Om Channel 9-appen inte svarar tar du bort den och installerar om den. Gör så här:

1. Gå till settings från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj din primära lagringsenhet (förmodligen Xbox 360-hårddisken).
  4. Välj Games and Apps.
  5. Hitta och välj de delar om hör till “Channel 9”.
  6. Välj Delete.
  7. Återgå till Xbox Dashboard.
  8. Gå till Browse Apps och välj sedan Channel 9.
  9. Välj Confirm Download för att ladda ned och installera appen.

Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår.

Felmeddelanden

Du kan få ett av följande felmeddelanden när du försöker använda Channel 9-appen.

Application errors

• Sorry, the Channel 9 server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the Channel 9 server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Channel 9 Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred
  1. Besök sidan Xbox Live-status och kontrollera om det finns några rapporterade problem med tjänsten.
  2. Om inga problem har rapporterats och du får ett av dessa fel när du försöker starta eller komma åt innehåll i Channel 9-appenm väntar du någon minut och startar sedan om den.
  3. Om felet fortsätter att visas tar du bort och installerar om Channel 9-appen.
  4. Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår.

Tillgänglighetsfel

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.
  1. Om du får ett av dessa felmeddelanden väntar du någon minut och försöker sedan komma åt programmet igen.
  2. Om felet fortfarande visas väljer du ett annat program att titta på.

Om du vill påpeka innehållsfel för Channel 9 går du till http://channel9.msdn.com/contactus.