Installera och titta på Channel 9-appen

På den här sidan

Systemkrav för appen

Om du vill använda Channel 9-appen behöver du:

• vara inloggad på ett Xbox Live-konto,
  • Minst 125 MB ledigt utrymme.

Ladda ned Channel 9-appen

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-aktiverade gamertag.
  2. Gå till apps och välj sedan Browse Apps.
  3. Leta efter Channel 9.
  4. Välj Channel 9 för att ladda ned och installera appen. När du har laddat ned kan du söka igenom och visa information om tillgängligt innehåll.

Om du vill starta Channel 9-appen senare går du till apps, My Apps och väljer Channel 9.

Titta på Channel 9

1. Gå till apps, välj My Apps och sedan Channel 9.
  2. Från hubben Featured kan du kolla in Most Viewed-programmen eller det senaste Fresh -innehållet som lagts till appen.
  1. Gå till Shows, Series, eller Events och sök efter ytterligare innehåll eller leta upp program efter titel från hubben Search .
  2. Välj någonting du vill titta på och välj sedan Play.

Använd trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder Trygghetsinställningar för att bestämma vilka filmer och TV-program som kan visas via Xbox Live följer Channel 9-appen de här inställningarna. Om du t.ex. använder föräldrakontrollerna för att begränsa åtkomst till vissa typer av TV-program, märks dessa program med ikonen ”restricted” i Channel 9-appen. Om begränsat innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen person ange lösenordskoden för Trygghetsinställningar.

Mer information om hur du begränsar tillgången till innehåll i Xbox Live med familjeinställningarna finns i Ställa in klassificeringskontrollen för Xbox 360 och Xbox Live.