Felsöka appen Crunchyroll på Xbox 360

Översikt

Ta reda på hur du felsöker problem med appen Crunchyroll på Xbox 360.

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om innehållet inte spelas upp korrekt i appen Crunchyroll kanske du har ett problem med anslutningen. Se Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live.

Ljud- och bildproblem med Xbox 360

Om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet, se Ljud- eller bildproblem för Xbox 360.

Appen Crunchyroll svarar inte

Om appen Crunchyroll inte svarar tar du bort och installerar om den. Gör så här:

1. Öppna Settings från Xbox Dashboard och sedan System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj den primära lagringsenheten.
  4. Välj Games and Apps.
  5. Leta reda på och välj de objekt som hänvisar till Crunchyroll.
  6. Välj Delete.
  7. Öppna apps från Xbox Dashboard och sedan Browse Apps eller Search Apps.
  8. Bläddra eller sök efter och välj sedan Crunchyroll.
  9. Välj Confirm Download för att ladda ned och installera appen.

Kontakta Xbox-supporten om felet kommer tillbaka.

Felmeddelanden

Du kan få ett av följande felmeddelanden när du försöker använda appen Crunchyroll.

• Anslutningsfel
    • Sorry, the Crunchyroll server failed to respond. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
    • The Crunchyroll server is not available at this time.

Om något av dessa felmeddelanden visas går du till Service Status för att kontrollera att det inte uppstått något problem med Xbox Live eller appen Crunchyroll.

Om det inte finns något problem med Xbox Live men något av dessa felmeddelanden visas när du försöker starta appen Crunchyroll väntar du i cirka en minut och försöker sedan starta appen igen. Om något av dessa felmeddelanden visas efter att du har startat om appen kan du pröva att ta bort och sedan installera den på nytt.

Om något av dessa felmeddelanden kommer tillbaka kan du läsa Lösning på att Xbox Live är långsamt och försöka förbättra anslutningshastigheten.

Kontakta Xbox-supporten om ingen av dessa lösningar fungerar.

• Kontofel
    • Du måste vara premiummedlem för att använda den här appen.
      Besök www.crunchyroll.com/xbox för att starta din kostnadsfria utvärdering.
    • {0} eller medlemskap för tillträde överallt krävs för det här materialet

Om du får något av dessa felmeddelanden innebär det att det finns ett problem med ditt Crunchyroll-konto. Crunchyroll erbjuder följande tre typer av betalkonton:

• Anime Premium = Endast anime
    • Drama Premium = Endast drama
    • All-Access = Både anime och drama

Det betalda kontot som användaren registrerar sig för avgör vilket innehåll användaren kan titta på med appen Crunchyroll. Användare utan prenumeration måste besöka crunchyroll.com/xbox och registrera sig för något av dessa konton.

Om du behöver hjälp med ditt Crunchyroll-konto kontaktar du Crunchyroll via deras sida Kontakta oss.

• Appfel
    • Du har inte tittat på något nyligen.

Obs! Allt material som nyligen använts visas om du väljer panelen History på navet Queue.

• Det finns inga artiklar i din kö. Leta efter och lägg till program som du vill hålla koll på.

Obs! När du väljer innehåll du vill titta på ges du möjligheten att lägga till det i innehållskön med hjälp av panelen Add to Queue.

Om visningshistoriken för ditt innehåll inte visas eller om innehållet efter att det lagts till i kön inte visas i My Queue kontaktar du Crunchyroll via deras Kontakta oss-sida och beskriver felet.

• Tillgänglighetsfel
    • Det finns tyvärr inga resultat som matchar den valda kombinationen av serie/säsong.
    • Inga artiklar hittades.
    • Det här filmklippet är för närvarande inte tillgängligt. Kontakta oss på support@crunchyroll.com om du vill ha mer information.
    • Tyvärr. Det gick inte att hitta några artiklar som matchar sökningen. Försök med någonting annat.
    • Det gick tyvärr inte att hitta några serier som hör till programmet.
    • Det finn inga resultat som matchar det valda filtret. Ändra dina kriterier om du vill se resultat.
    • Det här filmklippet har inte lanserats ännu. Den kommer att vara tillgänglig för premiummedlemmar {0}.
    • Artikeln du är intresserad av är tyvärr inte tillgänglig längre.

Om något av dessa felmeddelanden visas går du tillbaka till föregående menyapp och väljer ett annat innehåll att titta på. Om du vill meddela Crunchyroll om något av dessa fel går du till Crunchyrolls Kontakta oss-sida.