Konfigurera appen Crunchyroll på Xbox 360

Om Crunchyroll

Med appen Crunchyroll kan användarna titta på både anime och koreanska TV-draman via sin Xbox 360-konsol.

Lösningar

Systemkrav för appen

Följande krävs för att kunna använda appen Crunchyroll:

• Du måste vara inloggad på ett Xbox Live-konto.
  • Minst 71 MB ledigt lagringsutrymme.
  • Ett Crunchyroll-konto.

Ladda ned appen Crunchyroll

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Apps och välj Browse Apps eller Search Apps.
  3. Bläddra eller sök efter Crunchyroll.
  4. Välj Crunchyroll för att ladda ned och installera appen.
  5. Efter nedladdningen startar appen automatiskt och du kan söka igenom katalogen och visa information om tillgängligt innehåll.

Om du vill starta appen Crunchyroll senare går du till Video, My Video Apps och sedan Crunchyroll.

Koppla eller koppla ifrån Xbox 360-konsolen till ditt Crunchyroll-konto

Koppla konsolen till Crunchyroll-kontot

När du startar appen Crunchyroll ombeds du logga in. Du behöver ett Crunchyroll-konto för att kunna logga in. Crunchyroll har tre olika betalkontonivåer:

• Anime Premium. Använd appen Crunchyroll för att titta på anime.
  • Drama Premium. Använd appen Crunchyroll för att titta på koreanska TV-draman.
  • All-Access. Använd appen Crunchyroll för att titta på anime och koreanska TV-draman.

Om du behöver hjälp med ditt Crunchyroll-konto kontaktar du Crunchyroll via deras sida Kontakta oss.

Gör så här för att logga in efter att du startat appen Crunchyroll:

1. Welcome to Crunchyroll-skärmen väljer du Log in.
  2. I fälten Email or Username och Password anger du e-postadressen (eller användarnamnet) och lösenordet som är kopplat till ditt Crunchyroll-konto.
  3. Välj Log in.

När du har loggat in på ditt Crunchyroll-konto ombeds du inte att logga in igen om du inte loggar ut från det i appen Crunchyroll på Xbox 360-konsolen.

Koppla bort konsolen från Crunchyroll-kontot

1. Välj Account Info på navet Settings i appen Crunchyroll.
  2. Välj Log out.

Hantera ditt Crunchyroll-konto

Om du behöver hjälp med ditt Crunchyroll-konto kontaktar du Crunchyroll via deras sida Kontakta oss.

Använd trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder Trygghetsinställningarna för att bestämma vad du delar via Xbox Live följer appen Crunchyroll alla inställningar du gjort. Om du t.ex. använder föräldrakontrollerna för att begränsa vissa typer av teveprogram, märks dessa program med ikonen ”restricted” i appen Crunchyroll. Om låst innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen ange lösenordskoden för trygghetsinställningarna.

Mer information om hur du begränsar innehåll på Xbox Live med hjälp av trygghetsinställningarna finns i Ställ in föräldrakontroller för Xbox 360 och Xbox Live.