Felsöka Dailymotion på Xbox 360

Lösningar

Försök åtgärda Dailymotion-problem med följande lösningar.

Dailymotion-videor spelas inte upp som de ska

Pröva detta om Dailymotion-videor inte spelas upp som de ska på konsolen:

Appen Dailymotion svarar inte

Om appen Dailymotion inte svarar tar du bort den och installerar om den. Gör så här:

1. Gå till Settings på konsolen och välj sedan System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj din primära lagringsenhet (förmodligen hårddisken).
  4. Välj Games and Apps.
  5. Hitta och välj de saker om refererar till Dailymotion.
  6. Välj Delete.
  7. Gå tillbaka till Xbox startsida.
  8. Gå till Apps och välj sedan Browse Apps.
  9. Bläddra eller sök efter Dailymotion.
  10. Välj Dailymotion för att ladda ned appen.

Få support

Både Dailymotion och Microsoft ger support på Dailymotion på Xbox Live. Följande information sammanfattar de områden som täcks av respektive företag:

Dailymotion-support

Se Dailymotions Vanliga frågor för frågor som relaterar till:

• Programmerings- och köproblem med Dailymotion
  • Dailymotion-kontohantering

Xbox-support

Xbox-supporten hjälper till med följande områden:

• Använda appen Dailymotion
  • Konfiguration av Xbox Live-kontot
  • Fakturering och service för Xbox Live

Information om föräldrakontroll

Föräldrakontrollen som du installerat för Xbox 360 gäller inte för allt Dailymotion-innehåll. När du startar appen Dailymotion visas det här meddelandet:

Xbox 360 content controls may not apply to some content on Dailymotion.

Dailymotion enables access to content that is not appropriate for children or teens.

Om det här meddelandet visas kan du välja antingen Acceptera eller Vägra. Om du klickar på Vägrastartar inte appen och du kommer tillbaka till sidan Mina appar.