Konfigurera och använda appen Dailymotion på Xbox 360

Översikt

Använd appen Dailymotion för att titta på Dailymotion-videor på din Xbox 360-konsol. Dailymotion innehåller allt från dina virala videofavoriter till musikvideor och TV-serier.

Lösning

Systemkrav för appen

Om du vill använda appen Dailymotion behöver du

• vara inloggad på ett Xbox Live-konto
  • minst 83 MB ledigt utrymme.

Ladda ned appen Dailymotion

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-aktiverade gamertag.
  2. Gå till Apps och välj Browse Apps eller Search Apps.
  3. Bläddra eller sök efter Dailymotion.
  4. Välj Dailymotion och sedan Download.
  5. Välj Confirm Purchase.

Om du vill starta appen Dailymotion senare öppnar du apps, My apps och väljer sedan Dailymotion.

Använd trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder Trygghetsinställningarna för att bestämma vilka filmer och TV-program som kan visas via Xbox Live på konsolen följer appen Dailymotion de inställningarna. Om du t.ex. använder föräldrakontrollerna för att begränsa vissa typer av teveprogram, märks dessa program med ikonen ”restricted” i appen Dailymotion. Om begränsat innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen ange lösenordskoden för Trygghetsinställningar.

Mer information om hur du begränsar tillgången till innehåll i Xbox Live med familjeinställningarna finns i Ställa in klassificeringskontrollen för Xbox 360 och Xbox Live.