Installera Dailymotion-appen

Titta på Dailymotion-videos på din konsol

picture

Använd Dailymotion-appen för att titta på Dailymotion-videos på din Xbox 360-konsol. Dailymotion innehåller allt från dina virala videofavoriter till musikvideos och TV-serier.

Om du vill använda Dailymotion-appen behöver du:

• Vara inloggad på ditt Xbox Live-konto
  • Minst 83 MB ledigt utrymme.

Installera Dailymotion-appen

1. Logga in från konsolen med en Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Apps från Xbox Home och välj sedan Apps Marketplace.
  3. Bläddra eller sök efter Dailymotion.
  4. Välj Dailymotion för att ladda ned appen. Välj Free Download och därefter Confirm Download

Du kan nu titta på Dailymotion-videos på din Xbox 360-konsol. När du vid ett senare tillfälle vill starta Dailymotion-appen går du till Video, My Video Apps och väljer Dailymotion.