Felsöka appen Eurosport Player på Xbox 360

På den här sidan

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om appen Eurosport Player inte fungerar som den ska i konsolen kanske du har ett problem med anslutningen. Se Lösning på att Xbox Live är långsamt.

Ljud- eller videoproblem för Xbox 360

Om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet, se Ljud- eller bildproblem för Xbox 360.

Appen Eurosport Player svarar inte

Om appen Eurosport Player inte svarar tar du bort den och installerar om den. Gör så här:

1. Öppna settings från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj den primära lagringsenheten.
  4. Välj Games and Apps.
  5. Leta reda på och välj de objekt som rör "Eurosport Player".
  6. Välj Delete.
  7. Återgå till Xbox Dashboard.
  8. Gå till Browse Apps och välj sedan Eurosport Player.
  9. Välj Confirm Download för att ladda ned och installera appen.

Kontakta Xbox-supporten om appen ändå inte svarar.

Felmeddelanden

Du kan få ett av följande felmeddelanden när du använder appen Eurosport Player.

Problem med tillgängligheten

• Sorry, Eurosport Player isn’t available right now. Please try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Service unavailable
  • An error occurred, please try again later.

Försök åtgärda dessa fel med följande lösningar:

• Gå till Service status och se till att det inte finns några aktuella problem med Xbox Live eller appen Eurosport Player.
  • Om det inte finns några aktuella problem, men felmeddelandet ändå visas igen när du försöker starta appen Eurosport Player eller komma åt innehåll i appen, väntar du i ca en minut och startar sedan om appen.
  • Om felmeddelandet fortsätter att visas tar du bort och installerar om appen Eurosport Player enligt anvisningarna ovan.

Om felmeddelandet fortfarande visas kontaktar du Xbox-supporten.

Obs! Eurosport Player ansvarar för eventuella problem som rör innehållet i appen Eurosport Player. Du kan kontakta Eurosport genom att besöka eurosportplayer.com

Dataåtkomstfel

Failed data access. Please, try again.

Det här felet uppstår när lagringen är skadad. Lös problemet genom att ta bort och installera om appen Eurosport Player enligt anvisningarna ovan.

Kontakta Xbox-supporten om det här felet fortfarande visas.

Allmänt fel

An error occurred, please try again or visit FAQ

Detta meddelande innebär att ett problem uppstod när ditt Eurosport Player-konto skulle kopplas till din Xbox-gamertag. Försök åtgärda felet med följande lösningar:

• Kontrollera ditt användarnamn och lösenord och försök logga in i appen igen.
  • Om felmeddelandet fortfarande visas när du försöker logga in avslutar du appen. Försök sedan starta appen och logga in igen.

Kontakta Xbox-supporten om det här felet fortfarande visas.