Konfigurera och använda appen Eurosport Player på Xbox 360

Översikt

Med appen Eurosport Player får du obegränsad tillgång till Eurosports kanaler. Du kan titta på exklusivt innehåll live och på begäran på Xbox 360-konsolen.

Lösningar

Systemkrav för appen

Om du vill titta på Eurosport Player på din Xbox 360-konsol behöver du

• vara inloggad på ett Xbox Live-konto
  • minst 125 MB ledigt lagringsutrymme
  • ett aktuellt Eurosport-konto samt det lösenord och den e-postadress som du använder för det kontot.

Ladda ned appen Eurosport Player

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Apps och välj sedan Browse Apps.
  3. Leta efter Eurosport Player.
  4. Välj Eurosport Player för att ladda ned och installera appen.
  5. Efter nedladdningen startar appen automatiskt och du kan söka igenom katalogen och visa information om tillgängligt innehåll.

Om du vill starta appen Eurosport Player senare går du till TV & Movies, My Video Apps och sedan Eurosport Player.

Titta på Eurosport Player

När du startar appen för första gången ges du tre alternativ.

Alternativ 1: Om du inte redan har ett aktuellt Eurosport Player-konto

Välj Subscribe om du inte har ett Eurosport Player-konto. Du ombeds att ange en e-postadress som Eurosport kan skicka ett introduktionserbjudande till och hjälpa dig att skaffa en prenumeration. E-postmeddelandet skickas från support-com@eurosport.com och leder dig igenom prenumerationsprocessen. Du ombes att

• välja önskat erbjudande
  • läsa och samtycka till försäljningsvillkoren
  • välja betalningsmetod och verifiera prenumerationen
  • ange din kreditkortsinformation på sidan för säkra betalningar och verifiera betalningen.

När betalningen har verifierats får du omedelbart tillgång till Eurosport Player på din Xbox 360.

Alternativ 2: Om du har ett aktuellt Eurosport Player-konto

Om du har ett Eurosport-konto väljer du Log In. Ange sedan e-postadressen och lösenordet som hör till Eurosport-kontot.

Alternativ 3: Om du inte har ett aktuellt Eurosport Player-konto men vill bläddra gratis i appen Eurosport

Välj Explore om du vill bläddra i appen gratis. Du ombes att logga in eller prenumerera innan du kan titta på något innehåll.

Från Live-navet kan du:

• Titta på de live-program som visas i mitten av navet.
  • Öppna On demand för att bläddra bland det innehåll som har spelats på Live-navet under de senaste sju dagarna, eller sök efter titel i Search-navet.
  • Välj någonting du vill titta på och välj sedan Play.

Hantera ditt konto

Hantera ditt konto genom att gå till avsnittet My Account på Eurosport Players webbplats.

Använd trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder Trygghetsinställningar för att bestämma vilka filmer och TV-program som kan visas via Xbox Live följer appen Eurosport Player de inställningarna. Om du till exempel använder föräldrakontroll för att begränsa åtkomsten till vissa typer av TV-program markeras dessa med ikonen ”restricted video” i appen Eurosport Player. Om begränsat innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen person ange koden för trygghetsinställningarna.

Mer information om hur du begränsar innehåll på Xbox Live med hjälp av trygghetsinställningarna finns i Ställ in föräldrakontroller för Xbox 360 och Xbox Live.