Hjälp för Every Street United-appen på Xbox 360

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om Every Street United-appen inte fungerar som den ska på konsolen kanske du har ett problem med anslutningen. Se Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live.

Ljud- eller videoproblem för Xbox 360

Om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet läser du Support för ljud och bild på Xbox 360.

Appen Every Street United svarar inte

Om appen Every Street United inte svarar tar du bort och installerar om den. Gör så här:

1. Öppna Settings från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Lagringsutrymme.
  3. Välj den primära lagringsenheten.
  4. Välj Spel och appar.
  5. Hitta och markera Every Street United-appen. Tryck på Y-knappen så att Game Options visas.
  6. Välj Delete och bekräfta sedan att du vill ta bort alla objekt som hör till appen.
  7. Gå tillbaka till Dashboard.
  8. Gå till apps och sedan till Browse Apps eller Search Apps.
  9. Bläddra eller sök efter Every Street United-appen och markera den.
  10. Välj Ladda ned och sedan Bekräfta köp för att ladda ned och installera appen.

Kontakta Xbox-supporten om appen ändå inte svarar.

Felmeddelanden

Du kan få ett av följande felmeddelanden när du försöker använda appen Every Street United.

Programfel

• Sorry, the Every Street United server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the Every Street United server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Every Street United Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.
  • An Error Has Occurred. Sorry, that didn't work for some reason.
  • Unable to download channels data. Please try again later. There was a problem signing you in. Please try again later.
  • There was a problem collecting your preferences. Please try again later.
  • There was a problem downloading application resources. Please try again later.
  • There was a problem saving your vote. Please try again later.
  • There was a problem retrieving poll results. Please try again later.
  • There was a problem initializing the application. Please try again later.

Besök Xbox Live-status och kontrollera om det finns några rapporterade problem med tjänsten. Om inga problem har rapporterats och du får felmeddelandet när du försöker starta eller komma åt innehåll i appen Every Street United, väntar du någon minut och startar sedan om den.

Om samma felmeddelande fortfarande visas tar du bort och installerar om appen Every Street United.

Om detta inte löser problemet kontaktar du Xbox-supporten.

Tillgänglighetsfel

• Sorry, this video isn't available right now. Please try again later.
  • The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.

Om du får ett av dessa felmeddelanden väntar du någon minut och försöker med åtgärden igen.

Om felet fortfarande visas väljer du ett annat program att titta på.

Om du vill meddela Xbox om innehållsfel kontaktar du Xbox-supporten.