Installera och titta på appen Every Street United på Xbox 360

Översikt

Lär dig hur du konfigurerar och använder appen Every Street United på Xbox 360-konsolen.

Lösningar

Systemkrav för appen

Om du ska kunna använda appen Every Street United app måste du

• vara inloggad på ett Xbox Live-konto,
  • ha minst 409 MB ledigt utrymme.

Ladda ned appen Every Street United

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-aktiverade gamertag.
  2. Gå till apps och välj sedan Browse Apps.
  3. Bläddra efter Every Street United.
  4. Ladda ned och installera appen genom att välja Every Street United. Efter nedladdningen startar appen automatiskt och du kan söka igenom och visa information om tillgängligt innehåll.

Om du vill starta appen Every Street United senare går du till apps, My Apps och väljer sedan Every Street United.

Titta på Every Street United

På Xbox 360-konsolen går du till Video, My Video App och väljer sedan Every Street United.

1. Välj PRESS START när du ser Every Street Uniteds startskärm.
  1. När du är inne i appen kan du bläddra ned till vänster på skärmen och välja Episodes, Players, Fan Voting, Scene Search eller Xbox Originals. Du kan även navigera i något av dessa nav och bläddra efter ytterligare innehåll.
  1. Tryck på Y för att öppna APPMENYN om du vill växla användare, visa handkontrollsinställningar, komma åt Kinect-justering eller avsluta Every Street United.

Använd trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder trygghetsinställningarna för att bestämma vilka filmer och teveprogram som går att titta på via Xbox Live på konsolen, följer appen Every Street United dessa inställningar. Om du till exempel använder föräldrakontroll för att begränsa åtkomsten till vissa typer av TV-program markeras dessa med ikonen ”restricted” i appen Every Street United. Om begränsat innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen person ange koden för Trygghetsinställningar.

Mer information om hur du begränsar tillgången till innehåll i Xbox Live med familjeinställningarna finns i Ställa in klassificeringskontrollen för Xbox 360 och Xbox Live.