Felsöka problem med France 24-appen

Översikt

I den här artikeln beskrivs hur du löser problem med France 24-appen på Xbox 360.

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om France 24-appen inte fungerar som den ska på konsolen kanske du har ett problem med anslutningen. Se Felsöka Xbox Live-anslutningen.

Ljud- eller videoproblem för Xbox 360

Om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet, se Ljud- eller bildproblem för Xbox 360.

France 24-appen svarar inte

Om France 24-appen inte svarar tar du bort den och installerar om den. Gör så här:

1. Gå till settings från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj den primära lagringsenheten.
  4. Välj Games and Apps.
  5. Hitta och välj de delar om hör till “France 24”.
  6. Välj Delete.
  7. Gå till apps från Xbox Dashboard och välj sedan Browse apps.
  8. Välj France 24-appen.
  9. Välj Confirm Download för att ladda ned och installera appen.

Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår.

Felmeddelanden

Du kan få ett av följande felmeddelanden när du försöker använda France 24-appen.

Anslutningsfel

• Sorry, the France 24 server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. Mer information finns på www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • France 24 Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred
  • Så här löser du problemet:

1. Gå till sidan www.xbox.com/status och kontrollera om det är något problem hos leverantören.
    2. Om det inte finns något problem och du ändå får det här felmeddelandet när du försöker starta France 24-appen eller innehåll i appen väntar du i cirka en minut. Försök sedan starta appen igen.
    3. Om samma felmeddelande fortfarande visas tar du bort och installerar om France 24-appen.
    4. Om detta inte löser problemet kan du kontakta Xbox-supporten.
    5. Mer information om hur du kontaktar Xbox-supporten direkt finns på http://support.xbox.com/contact-us

Obs! France 24 ansvarar för eventuella problem som rör innehållet i France 24-appen. Du kan kontakta dem genom att gå till deras Contact Us-sida.

Tillgänglighetsfel

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.
  • Så här löser du problemet:

1. Om du får detta felmeddelande väntar du i cirka en minut. Prova sedan att starta innehållet igen.
    2. Om felet fortfarande visas går du tillbaka till föregående meny och väljer ett annat innehåll att titta på.

Om du vill påpeka innehållsfel för France 24 kontaktar du France 24 genom att gå till deras webbplats http://www.france24.com/en/contact-us.