Installera och titta på France 24-appen.

Översikt

Lär dig hur du installerar France 24-appen och tittar på France 24-innehåll via Xbox 360-konsolen.

Lösningar

Systemkrav för appen

Om du vill använda France 24-appen behöver du:

• Vara inloggad på ett Xbox Live-konto
  • Minst 119 MB ledigt utrymme

Ladda ned France 24-appen

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-aktiverade gamertag.
  2. Gå till apps och välj sedan Browse Apps.
  3. Leta efter France 24.
  4. Välj France 24 för att ladda ned och installera appen. Efter nedladdningen startar appen automatiskt och du kan söka igenom och visa information om tillgängligt innehåll.

Om du vill starta France 24-appen senare går du till apps, My Apps och väljer France 24.

Titta på France 24

1. Om du vill titta på France 24 väljer du bland Top Stories, Latest news bulletins eller TV shows.
  1. Bläddra till den video du vill titta på och tryck på A-knappen på din handkontroll.
  2. Du kan också Söka efter innehåll att titta på.

Använd trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder Trygghetsinställningar för att bestämma vilka filmer och TV-program som kan visas via Xbox Live följer France 24-appen de här inställningarna. Om du t.ex. använder föräldrakontrollerna för att begränsa vissa typer av TV-program, märks dessa program med ikonen ”restricted” i France 24-appen. Om begränsat innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen person ange koden för Trygghetsinställningar.

Mer information om hur du begränsar tillgången till innehåll i Xbox Live med familjeinställningarna finns i Ställa in klassificeringskontrollen för Xbox 360 och Xbox Live.