Appen GAIAM TV på Xbox 360

GAIAM TV är en tjänst för streamade medier som ger dig obegränsad möjlighet till omdaning. Från energigivande yogaövningar till inspirerande dokumentärer och program med det senaste om det senaste: GAIAM TV går bortom vanliga mediers gränser och avslöjar nya perspektiv i vår föränderliga värld.

På den här sidan

Systemkrav för appen

För att kunna använda appen GAIAM TV måste du

Ladda ned appen GAIAM TV

Så här laddar du ned appen:

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Appar och välj Bläddra igenom appar eller Sök efter appar.
  3. Bläddra eller sök efter appen GAIAM TV.
  4. Besök webbplatsen http://gaiamtv.com/xbox och prenumerera på GAIAM TV.
  5. Välj GAIAM TV och sedan Ladda ned.
  6. Ladda ned och installera appen genom att välja Bekräfta köp.

Om du vill starta appen GAIAM TV senare går du till appar, Mina appar och väljer GAIAM TV.

Konfigurera appen GAIAM TV på Xbox 360

Första gången du startar appen GAIAM TV på Xbox 360 måste du logga in i ditt GAIAM TV-konto.

1. Du måste först ha prenumererat och skaffat dig ett GAIAM TV-konto.
  2. Gå till appar, Mina appar och välj GAIAM TV.
  3. Logga in med ditt GAIAM TV-konto.

Hantera ditt GAIAM-konto

Du kan hantera ditt GAIAM TV-konto med en webbläsare på en internetansluten enhet genom att besöka GAIAM TV User Account och logga in med dina GAIAM-kontouppgifter.

Du kan få hjälp om ditt GAIAM TV-konto genom att besöka GAIAM TV:s support.

Använd trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder trygghetsinställningarna för att bestämma vilka filmer och teveprogram som går att titta på via Xbox Live på konsolen, följer appen GAIAM TV dessa inställningar. Om du till exempel använder föräldrakontrollerna för att begränsa åtkomsten till vissa typer av TV-program, markeras dessa med ikonen ”restricted” i appen GAIAM TV. Om begränsat innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen ange lösenordskoden för Trygghetsinställningar.

Mer information om hur du begränsar tillgången till innehåll i Xbox Live med familjeinställningarna finns i Ställa in klassificeringskontrollen för Xbox 360 och Xbox Live.

Felsökning

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om appen GAIAM TV inte fungerar som den ska på konsolen kanske du har ett problem med anslutningen. Se Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live.

Ljud- eller bildproblem med Xbox 360

Se Ljud- eller videoproblem i en app i Xbox 360 om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet för din app.

Appen GAIAM TV svarar inte

Om appen GAIAM TV inte svarar tar du bort den och installerar om den. Gör så här:

1. Öppna inställningar från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Lagringsutrymme.
  3. Välj den primära lagringsenheten.
  4. Välj Spel och appar.
  5. Leta reda på och markera appen GAIAM TV. Tryck på Y-knappen så att Spelalternativ visas.
  6. Välj Ta bort och bekräfta sedan att du vill ta bort alla objekt som hör till appen.
  7. Gå tillbaka till Dashboard.
  8. Gå till appar och sedan till Bläddra igenom appar eller Sök efter appar.
  9. Bläddra eller sök efter appen GAIAM TV och markera den.
  10. Välj Ladda ned och sedan Bekräfta köp för att ladda ned och installera appen.
Kontakta Xbox-supporten om appen ändå inte svarar.

Felmeddelanden

Du kan få ett av följande felmeddelanden när du försöker använda appen GAIAM TV.

Tillgänglighetsfel

• Sorry, the GAIAM TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • GAIAM TV Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.

Så här löser du problemet:

1. Gå till sidan www.xbox.com/status och kontrollera om det är något problem hos leverantören.
  2. Om det inte finns något problem och du ändå får det här felmeddelandet när du försöker starta appen eller visa innehåll i appen GAIAM TV väntar du i cirka en minut. Försök sedan starta appen igen.
  3. Om samma felmeddelande fortfarande visas tar du bort och installerar om appen GAIAM TV.
  4. Om detta inte löser problemet kan du kontakta Xbox-supporten.

GAIAM TV har ansvar för allt innehåll i appen. Om du vill rapportera fel på innehållet kan du besöka www.gaiamtv.com/contact.

Videofel

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Lös problemet genom att vänta i cirka en minut. Försök sedan starta innehållet igen.

Om felet fortfarande visas går du tillbaka till föregående meny och väljer något annat att titta på. Om du vill meddela GAIAM TV om felet på innehållet kan du besöka www.gaiamtv.com/contact.