Med Groove kan du lyssna på låtar och titta på musikvideor på Xbox 360

Streama musik och musikvideor via din Xbox 360-konsol

Med Groove kan du streama musik och musikvideor från Windows Store till din Xbox 360. Med ett Groove Music Pass får du tillgång till tusentals låtar och musikvideor direkt från konsolen. Så här gör du:

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Musik och välj Groove Musik-appen.

Obs! Om du inte har laddat ned Groove Musik-appen eller om en uppdatering behövs laddas appen ned automatiskt.

Bläddra eller sök efter musik och musikvideor. Välj en låt, spellista eller musikvideo som du vill streama.

Vanliga frågor

Kan jag använda min Groove-molnsamling på min Xbox-konsol?

Som Groove Music Pass-prenumerant har du tillgång till din Groove-molnsamling, inklusive musik, spellistor med mera som du skapar på din konsol. Du kan också nå molnsamlingen från en dator med Windows 10 eller Windows 8.1 eller från en Windows Phone.

Hur gör jag för att se gratis musikvideor?

Med Groove Music Pass kan du streama musikvideor gratis på din Xbox 360-konsol. Om du vill lära dig streama videor läser du Bestäm om du ska streama eller ladda ned Film och TV-innehåll till din Xbox 360.

Vad behöver jag för att kunna spela upp musik och musikvideor på Xbox-konsolen?

Du behöver ett Groove Music Pass om du vill spela upp musik eller musikvideor på konsolen.

Du kan fortfarande utforska Groove även om du inte har ett Music Pass.

Det går inte att starta Groove Musik-appen på min Xbox-konsol

Försök ta bort och installera om appen. Så här gör du:

1. Gå till Settings och välj System.
  2. Välj Lagring och sedan din primära lagringsenhet (förmodligen hårddisk eller minnesenhet).
  3. Välj Spel och appar.
  4. Bläddra ned till Groove Musik-appen.
  5. Välj Y-knappen och sedan Ta bort.
  6. Gå tillbaka till Xbox startsida, gå till Senaste och starta Groove Musik-appen igen.

Kan jag använda mitt Groove Music Pass med flera konton?

Nej, ett Music Pass kan bara associeras med ett Xbox Live-konto eller en gamertag.

Hur gör jag för att förnya eller avsluta mitt Groove Music Pass eller administrera mitt Groove Musik-konto?

Du kan göra ändringar i och administrera all din fakturerings- och kontoinformation genom att logga in på ditt Microsoft-konto.