Hjälp om appen HBO Nordic på Xbox 360

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om appen HBO Nordic inte fungerar som den ska på konsolen kanske du har ett problem med anslutningen. Se Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live.

Ljud- eller videoproblem för Xbox 360

Om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet, se Ljud- eller bildproblem för Xbox 360.

Appen HBO Nordic svarar inte

Om appen HBO Nordic inte svarar tar du bort och installerar om den. Så här gör du:

1. Öppna settings från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj den primära lagringsenheten.
  4. Välj Games and Apps.
  5. Leta reda på och markera appen HBO Nordic. Tryck på Y-knappen så att Game Options visas.
  6. Välj Delete och bekräfta sedan att du vill ta bort alla objekt som hör till appen.
  7. Gå tillbaka till Dashboard.
  8. Gå till apps och sedan till Browse Apps eller Search apps.
  9. Bläddra eller sök efter appen HBO Nordic och markera den.
  10. Välj Download och sedan Confirm Purchase för att ladda ned och installera appen.

Kontakta Xbox-supporten om appen ändå inte svarar.

Felmeddelanden

Du kan få ett av följande felmeddelanden när du försöker använda appen HBO Nordic.

Anslutningsfel

• HBO Nordic Server Unavailable
    Sorry, HBO Nordic isn’t available right now. Please try again later. For more information, go to
    www.xbox.com/status.
  • Sorry, the HBO Nordic server isn't available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • Sorry, watchlist service isn't available right now. Please try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • This application is currently experiencing some issues. Please restart the application.

Gå till Service status och kontrollera om det finns aktuella problem med tjänsten.

Om det inte finns några aktuella problem men du får felmeddelandet när du försöker starta appen HBO Nordic eller komma åt innehåll i den, väntar du i ca en minut och startar sedan om appen.

Om du fortfarande får samma fel tar du bort och installerar om appen HBO Nordic.

Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår.

Tillgänglighetsfel

• Sorry for the wait. If you want, you can keep waiting or go back to the previous screen.
  • Video unavailable. Sorry, the video you're interested in is no longer available.
  • The content you have selected is premium content and is not yet available for playback on the Xbox.
  • The video is currently not available.

Om något av dessa fel visas väljer du ett annat program att titta på.

Om du vill rapportera fel på innehållet kontaktar du HBO Nordic:

HBO Nordic-supporten har öppet
mån-fre 10–20
lör-sön kl. 12–18