Konfigurera och använda appen HBO Nordic på Xbox 360

På den här sidan

Systemkrav för appen

Följande krävs för att använda appen HBO Nordic:

• Vara inloggad på ett Xbox Live-konto
  • Minst 120 MB ledigt utrymme
  • En aktiv HBO-prenumeration (krävs)

Ladda ned appen HBO Nordic

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-aktiverade gamertag.
  2. Gå till apps och välj Browse Apps eller Search Apps.
  3. Bläddra eller sök efter appen HBO Nordic.
  4. Välj HBO Nordic och sedan Download.
  5. Välj Confirm Purchase för att ladda ned och installera appen.
  1. När du har slutfört aktiveringsprocessen kan du söka igenom appen och visa information om tillgängligt innehåll. (Aktiveringsanvisningar hittar du i nästa avsnitt, Aktivera och titta på HBO Nordic.)

Om du vill starta HBO Nordic senare går du till apps, My Apps och sedan HBO Nordic.

Aktivera och titta på HBO Nordic

Gå till apps, My Apps och sedan HBO Nordic.

• När du har aktiverat appen ombeds du inte logga in igen.
  • Från HBO-navet kan du:
    • Titta på något av de program som visas i mitten.
    • Välj Currently Watching för att hämta ett program eller serier där du slutade eller gå till din Watchlist och välj innehåll som du tidigare lagt till i listan.
    • Ytterligare alternativ får du genom att navigera till serier eller filmer och söka efter ytterligare innehåll.
    • Välj någonting du vill titta på och välj sedan Play.

När du startat appen ombes du logga in.

1. Välj Activate your device i nedre högra hörnet.
  1. En aktiveringskod visas på Activate-skärmen.
  1. Om du har en enhet med internet, t.ex. en dator eller smartphone, går du till hbonordic.com/settings/devices i webbläsaren.
  2. Logga in på webbplatsen med ditt HBO Nordic-ID.
  1. Ange koden från Activate-skärmen i Xbox i Activate-fönstret i webbläsaren. Välj knappen AUTHORIZE.
  1. En enhetsbeskrivning visas som du kan anpassa. Du registrerar genom att välja knappen Accept. Om du lyckades kommer du att meddelas via meddelandet Authorization token accepted.

När du väl har loggat in behöver du inte göra det igen på den här konsolen om du inte loggar ut från HBO Nordic-webbplatsen. Varje ytterligare konsol du använder behöver auktoriseras till ditt HBO Nordic-konto. Du kan registrera upp till fem olika enheter. Om du vill lägga till en ny enhet när du uppnått gränsen måste du ta bort en enhet från listan innan du kan lägga till en ny. Du kan ta bort en enhet per månad och upp till sex enheter per år. Hantering av enheter kan endast göras på HBO Nordic-webbplatsen.

Ändra språk eller anpassa undertexter

Om du vill slå på eller av undertexter eller ändra språk till finska, svenska, danska eller norska går du till settings-navet.

1. settings-navet väljer du Subtitles.
  2. Välj önskat språk (finska, svenska, danska eller norska) om du vill slå på undertexter.
  3. Välj Off om du sedan vill slå av dem.

Hantera ditt HBO Nordic-konto

Om du behöver kontohjälp kontaktar du HBO Nordic:

HBO Nordic, supporttider:
Mån-fre 10-20
Lös-sön 12-18

Använd trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Obs! Gäller endast för Norge.

Om du använder trygghetsinställningarna för att bestämma vilken typ av filmer och TV-program som kan visas via Xbox Live på konsolen följer appen HBO Nordic de här inställningarna. Om du till exempel använder föräldrakontrollerna för att begränsa åtkomsten till vissa typer av TV-program, markeras dessa med ikonen ”restricted” i appen HBO Nordic. Om begränsat innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen ange lösenordskoden för Trygghetsinställningar.

Mer information om hur du begränsar innehåll på Xbox Live med hjälp av trygghetsinställningarna finns i Ställ in föräldrakontroller för Xbox 360 och Xbox Live.