Konfigurera Headweb-appen på Xbox 360

Översikt

Om du vill titta på Headweb på Xbox 360-konsolen behöver du:

• vara inloggad på ett Xbox Live-konto
  • Minst 75 MB ledigt lagringsutrymme
  • Ett Headweb-konto

På den här sidan

Ladda ned Headweb-appen på Xbox 360

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-aktiverade gamertag.
  2. Gå till apps och välj Browse Apps eller Search Apps.
  3. Bläddra eller sök efter Headweb-appen.
  4. Välj Headweb och sedan Confirm Purchase för att ladda sedan och installera appen. Efter nedladdningen kan du starta appen och bläddra bland tillgängligt innehåll.

Om du vill starta Headweb senare går du till Video, My Video Apps och väljer Headweb.

Titta på Headweb

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Om du vill starta appen går du till Video, my video apps och väljer Headweb.
  3. Där kan du Logga in eller Bläddra i filmer.

Logga in på Headweb

1. Välj Settings och sedan Sign in.
  2. Logga in med ditt Headweb-konto och användarnamn. Om du inte redan har ett konto kan du skapa ett på headweb.com/.
    • Första gången du loggar in registreras konsolen på ditt konto.
    • Du kan titta på Headweb-innehåll på alla enheter som är kopplade till ditt Headweb-konto. Du kan titta på en titel (inom tidsramen för dess licens) på alla enheter så länge uppspelning inte sker samtidigt.
  3. Meddelandet “Congratulations” visas vilket innebär att din Xbox Live-profil nu är kopplad till ditt Headweb-konto. Du ombeds inte logga in igen om du inte separerar profilen från kontot. Du kan se inställningarna och inköpshistoriken för ditt Headweb-konto på headweb.com/.
  4. Välj Continue om du vill bläddra i innehållet.

Du administrerar kontot genom att gå till headweb.com/dashboard. Om du har problem med Headweb-transaktioner går du till Headweb-supporten på headweb.desk.com.

Bläddra i filmer

• Du kan bläddra i innehåll även om du inte är inloggad på Headweb-tjänsten.
  • Från Startside-navet kan du se det senaste innehållet och din Titta på-lista. Du kan också bläddra i Genrer för att hitta ytterligare innehåll.
  • Du kan också se filmer och TV-serier som relaterar till ditt val.
  • När du har valt en film kan du välja Spela upp förhandsvisning, Spela upp film eller Hyra.

Titta på-lista

• När du loggar in kommer du åt ett personanpassat område där du ser vilket innehåll du köpt eller som du har börjat titta på.
  • Filmer som du har tittat på från en enhet, inklusive Xbox, visas här. Uppspelningen tar vid där du avslutade gången innan.

Hyr

• Hyr-alternativ och -priser visas när du väljer ett innehåll.
  • När du väljer Hyr visas en bekräftelsesida så att du inte hyr någonting av misstag.
  • Innehåll som du köper på Xbox-konsolen debiteras på det kreditkort som är kopplat till ditt Xbox Live-konto.
  • Om du har faktureringsfrågor går du till Headwebs supportwebbplats headweb.desk.com/customer/portal/articles eller så skickar du e-post via headweb.desk.com/customer/portal/emails/new.

Inställningar

• På meny Inställningar hittar du information om hur du kontaktar Headweb-kundsupporten. Du har också tillgång till följande alternativ:
    • Logga in
    • Kinect-justering
    • Textinställningar

Använd trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder trygghetsinställningarna för att bestämma vilka filmer och TV-program som kan visas via Xbox Live följer Headweb-appen de här inställningarna. Om du till exempel förbjuder TV-MA-klassificerade TV-program från att visas på din konsol visas dessa program i Headweb-appen med ikonen ”restricted video”. För att låst innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen person ange koden för Trygghetsinställningarna.

Mer information om hur du kan begränsa filmer och TV-program med en lösenordskod finns i Ställ in föräldrakontroller för Xbox 360 och Xbox Live.