Installera SmartGlass-appen på en Android-enhet

Översikt

Du kan ladda ned SmartGlass antingen direkt till din Android-enhet eller först till din dator och därefter till Android-enheten. Den här sidan visar dig hur.

Kom ihåg att du behöver ett Xbox Live-medlemskap innan du använder SmartGlass.

SmartGlass-krav för Android

Om du vill använda SmartGlass för Android måste din enhet ha Android 4.0 (“Ice Cream Sandwich”) eller senare installerad.

Kontrollera med tillverkaren att din enhet är kompatibel med SmartGlass.

Ladda ned SmartGlass från Google Play direkt till din Android-enhet

1. Öppna Google Play i din Android-enheten.
  2. Tryck på ikonen Search och sök efter SmartGlass.
  3. Följ instruktionerna för att ladda ned och installera appen på din Android.

Installera SmartGlass via datorn

Du kan installera SmartGlass på datorn och därefter överföra den till din Android. Så här gör du:

1. Gå till Google Play via webbläsaren på datorn.
  2. Sök efter “SmartGlass”.
  3. Klicka på Install och följ därefter nedladdningsanvisningarna och installera sedan appen på din Android-enhet.