Konfigurera Internet Explorer på Xbox 360 så att mobilversionen av webbsidor används

Översikt

Du kan ställa in Internet Explorer på Xbox 360 så att programmet hämtar mobilversionen av sidor som inte laddas korrekt.

Konfigurera Internet Explorer för att kunna använda mobila webbplatser

Vissa sidor som du besöker med Internet Explorer för Xbox 360 kan verka tomma eller så kan du få ett meddelande om att ett insticksprogram till webbläsaren (t.ex. Flash, Java eller Silverlight) krävs. Dessa sidor kräver att webbläsaren utrustas med insticksprogram innan de laddas. Internet Explorer på Xbox 360 stöder emellertid inte insticksprogram.

För att komma runt problemet kan du prova att konfigurera Internet Explorer på Xbox 360 så att programmet begär mobilversionen av de webbsidor du vill besöka. Gör så här:

1. Tryck på Y för att visa webbhubben.
  2. Välj ikonen Settings i adressfältet.
  3. Markera kryssrutan Use web pages formatted for mobile devices.
  4. Välj OK och uppdatera sedan webbsidan.