Hjälp för Internet Explorer-appen på Xbox 360

På den här sidan beskrivs hur du felsöker problem med Internet Explorer-appen på Xbox 360.

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om Internet Explorer-appen inte fungerar som den ska på konsolen kan det bero på anslutningsproblem. Se Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live.

Ljud- eller videoproblem för Xbox 360

Se Ljud- eller bildproblem för Xbox 360 om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet.

Felmeddelanden när du startar Internet Explorer

Om du får ett felmeddelande i Internet Explorer på din Xbox 360 provar du följande steg för att åtgärda problemet:

1. Kontrollera att din Internetanslutning fungerar som den ska. Om du behöver hjälp läser du Lösning på problem med anslutningen till Xbox Live.
  2. Logga in på Xbox Live med en Xbox Live-aktiverad gamertag.
  3. Ta bort Internet Explorer:
    1. Starta om Xbox-konsolen.
    2. Gå till settings och välj System.
    3. Välj Storage.
    4. Välj All Devices.
    5. Välj Games and Apps.
    6. Markera Internet Explorer och tryck på Y.
    7. Välj Delete och sedan Yes för att ta bort alla objekt för Internet Explorer.
  4. Installera om Internet Explorer:
    1. Gå till Apps från Xbox Home och välj Browse Apps.
    2. Sök efter Internet Explorer.
    3. Välj Internet Explorer för att ladda ned appen. När nedladdningen slutförts startas Internet Explorer automatiskt.

Om du vill starta Internet Explorer senare går du till Apps, My Apps och sedan Internet Explorer.

Webbsidan visas inte på rätt sätt

Vissa webbsidor kanske inte visas som förväntat i Internet Explorer på din Xbox 360-konsol. Detta kan uppstå om webbplatsen inte har formaterats för visning på en bredbilds-HDTV eller om webbplatsen använder plugins som Java, Flash eller Silverlight.

Om webbplatsen inte ser ut att vara formaterad för bredbild provar du följande steg:

1. Tryck på Y för att visa webbhubben.
  2. Välj ikonen Settings i adressfältet.
  3. Markera kryssrutan för Use my whole TV screen to show web content.
  4. Välj OK och uppdatera sedan webbsidan.

Liksom de flesta mobilenheter stöder inte Internet Explorer på Xbox plugins för webbläsare. Om en webbsida använder en plugin som Flash, Java eller Silverlight kan webbsidan komma att visas tom eller meddela dig att en plugin krävs. Om detta problem uppstår följer du dessa steg och konfigurerar Internet Explorer för mobilversionen av de sidor du besöker.

Obs! Den här inställningen kan också vara till hjälp om webbsidan du besöker inte ser bra ut på din TV.

1. Tryck på Y för att visa webbhubben.
  2. Välj ikonen Settings i adressfältet.
  3. Markera kryssrutan för Use web pages formatted for mobile devices.
  4. Välj OK och uppdatera sedan webbsidan.