Begränsa webbplatser i Internet Explorer på Xbox 360

Översikt

Du kan inaktivera åtkomst till oklassificerat innehåll i Internet Explorer på din Xbox 360-konsol. Det bidrar till att skydda dina barn från innehåll du inte vill att de ska se. Läs mer om hur du inaktiverar åtkomst till allt oklassificerat innehåll för alla som använder konsolen.

Inaktivera åtkomst till oklassificerat innehåll

Om du vill inaktivera åtkomst till oklassificerat innehåll och webbsökningar på konsolen följer du anvisningarna nedan för att skaffa ett lösenord som låter dig kontrollera åtkomst till oklassificerat innehåll på konsolen. Så här gör du:

1. Logga in på Xbox Live.
  2. Gå till Settings och välj sedan Family. Skärmen med innehållskontrollerna visas.
  1. Välj On (På)
  1. Välj en Lösenordskod som du kommer ihåg samt en fråga och ett svar för återställning av lösenordskoden.
  1. Välj Ratings and Content.
  2. Välj Unrated Content.
  1. Välj Blocked.
  1. Tryck på B för att gå tillbaka och välj sedan Save and Exit.