Appen Kinect PlayFit på Xbox 360

Hantera träningsinformation på Xbox-konsolen

Vad är appen Kinect PlayFit?

Med appen Kinect PlayFit kan du spara och hantera din träningsinformation, hålla koll på dina framsteg i fitnesspel och -appar och låta dina kompisar ta del av resultaten via Xbox Live. Läs mer i artikeln Appen Kinect PlayFit.

Hur skaffar jag appen Kinect PlayFit?

Följ dessa steg för att installera appen Kinect PlayFit på Xbox 360-konsolen:

• Logga in på konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  • Gå till Apps och välj Browse Apps.
  • Leta efter Kinect PlayFit.
  • Välj Kinect PlayFit för att ladda ned och installera appen. När appen laddats ned startas den automatiskt.

Om du vill använda appen Kinect PlayFit vid ett senare tillfälle går du in på Apps, därefter My Apps och sedan Kinect PlayFit.

Vilka spel stöds i nuläget?

Många av de spel som använder Kinect stöder fitnesspårning. Du kan själv se vilka spel som stöder fitnesspårning med appen Kinect PlayFit:

• Från konsolen väljer du Apps, därefter My Apps och sedan Kinect PlayFit.
  • Välj Supported Games.

Då visas en lista över Kinect-titlar som stöder fitnesspårning samt mängden kalorier du förbrukat i varje spel.

Hur rensar jag min fitnessinformation?

Följ dessa steg för att ta bort all fitnessinformation som samlats in av appen Kinect PlayFit:

• På konsolen väljer du Apps, därefter My Apps och sedan Kinect PlayFit.
  • Välj Options.
  • Välj Clear Data.
  • Läs varningsinformationen och välj sedan Continue för att ta bort fitnessinformationen (eller Cancel om du vill spara informationen).

Obs! Med denna åtgärd raderas spelrelaterade data som samlats in av appen Kinect PlayFit.

Hur påverkas min kaloriförbränning om min personliga information förändras?

Längd, vikt, ålder och kön används för att skapa en matematisk profil för att mer noggrant beräkna antalet kalorier du förbränner vid varje enskild aktivitet. Om din verkliga personliga information förändras jämfört med de som finns i din Xbox-profil kommer inte den beräknade kaloriförbränningen att stämma. Genom att hålla dina inställningar uppdaterade på Xbox-konsolen försäkrar du dig om att den beräknade kaloriförbränningen är så korrekt som möjligt.

Så här uppdaterar du din personliga information:

• Logga in på din profil (antingen lokalt eller på Xbox Live).
  • Välj Settings och därefter Profile från din konsol.
  • Välj Manage Exercise Info.
  • Välj Enter Attributes.
  • Följ anvisningarna om du vill ändra din personliga information.

Hur gör jag för att administrera fitnesspårning på flera Xbox-konsoler?

Din personliga information finns i din Xbox Live-profil och kan nås från vilken Xbox-konsol som helst när du loggar in på Xbox Live. Läs mer i artikeln Appen Kinect PlayFit.

Obs! Mängden kalorier du förbränner bygger på en kombination av din personliga information och information från spelet du spelar. Det kan förekomma variationer i kaloriförbränningen när du växlar mellan olika Xbox-konsoler eftersom den specifika information som tillhandahålls av spelet kanske inte är tillgänglig överallt.