Felsöka problem med appen LiveArena

Översikt

På den här sidan beskrivs hur du felsöker problem med LiveArena-appen. Ta reda på hur du löser anslutningsproblem och fel.

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om LiveArena-appen inte fungerar som den ska på konsolen kanske du har ett problem med anslutningen. Se Felsöka Xbox Live-anslutningen.

Ljud- eller videoproblem för Xbox 360

Om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet, se Ljud- eller bildproblem för Xbox 360.

LiveArena-appen svarar inte

Om LiveArena-appen inte svarar tar du bort den och installerar om den. Gör så här:

1. Gå till settings från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj den primära lagringsenheten.
  4. Välj Games and Apps.
  5. Hitta och välj de saker om refererar till “LiveArena”.
  6. Välj Delete.
  7. Gå till apps från Xbox Dashboard och välj sedan Browse apps.
  8. Välj appen LiveArena .
  9. Välj Confirm Download för att ladda ned och installera appen.

Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår.

Felmeddelanden

Du kan få ett av följande felmeddelanden när du försöker använda LiveArena-appen.
Program-/anslutningsfel

• Sorry, the LiveArena server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the LiveArena server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • LiveArena Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.

Följ de här stegen om något av dessa felmeddelanden visas:

1. Gå till Xbox Live Status och kontrollera om det är något problem med tjänsten.
  2. Om samma felmeddelande fortfarande visas och det inte finns några rapporterade problem med tjänsten väntar du cirka en minut startar sedan om appen.
  3. Om du fortfarande får samma fel tar du bort och installerar om LiveArena-appen.
  4. Om problemet kvarstår testar du Anslutningslösning för Xbox Live.
  5. Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår.

Tillgänglighetsfel

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Gör så här om något av dessa felmeddelanden visas:

1. Vänta cirka en minut och starta sedan om appen.
  2. Om felet fortfarande visas väljer du ett annat program att titta på.

Obs! Om du vill rapportera fel på innehållet kontaktar du LiveArena via livearena.com.